Survivor Spoiler 7-5 – Ημιτελικός: Αυτοί θα προκριθούν στον τελικό

Survivor Spoiler 7-5: Σχεδόν… κλειδωμένο! Ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα προκριθούν απόψε στον τελικό του Survivor. Το Dokari έχει την απάντηση.

Την ώρα που η ψηφοφορία για την πρόκριση της Ασημίνας ή της Θωμαΐδος στον ημιτελικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το ενδιαφέρον όλων απόψε θα εστιαστεί στο δίδυμο των παικτών που θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.

Τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή στη διάθεσή μας είναι τα εξής και ουσιαστικά μας δείχνουν το δρόμο…

Η μάχη ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Θωμαΐδα, όπως σας έχουμε αποκαλύψει από τη Δευτέρα θα εξελιχθεί σε ένα απίστευτο ντέρμπι με τα δύο κορίτσια να δίνουν ψήφο ψήφο τον αγώνα τους για να προκριθούν στον ημιτελικό.

Η τριάδα του ημιτελικού θα αποτελείται από Στάθη, Αρη και εκτός απροόπτου την Ασημίνα. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί λίγο μετά την έναρξη του αποψινού ημιτελικού και αφού κλείσει η ψηφοφορία για Ασημίνα και Μαίη, θα ξεκινήσει νέα.

Survivor Spoiler – Πρόκριση στον Τελικό

Στη νέα ψηφοφορία θα συμμετάσχουν οι Στάθης, Αρης και (εκτός απροόπτου) Ασημίνα. Το τηλεοπτικό κοινό με την ψήφο του θα καθορίσει τους 2 που θα προκριθούν στον τελικό της Τετάρτης.

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο φινάλε του ημιτελικού και σύμφωνα με την εκτίμησή μας, οι δύο που θα προκριθούν στον τελικό θα είναι ο Στάθης και ο Αρης και αυτοί θα δώσουν την απόλυτη μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η ψηφοφορία του τελικού θα ξεκινήσει το βράδυ της Τετάρτης και όπως κάθε χρόνο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα μάθουμε ποιος εκ των δύο θα είναι ο νέος Survivor…

Exit mobile version