Survivor Spoiler 6-7: Δεν το χάνει! Αυτός θα είναι ο νικητής του Survivor

Survivor Spoiler 6-7: Η επιβεβαίωση έρχεται! Αρης εναντίον Στάθη στον μεγάλο τελικό του Survivor και ο θρόνος του «βασιλιά» θα φέρει μια και μόνο υπογραφή.

Ποιος βρίσκεται προ των πυλών να «σηκώσει» το βαρύτιμο τρόπαιο και να κατακτήσει μαζί και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Αλλη μια συναρπαστική ψηφοφορία στην τελευταία μάχη της χρονιάς, με τους τηλεθεατές να είναι αυτοί που και στον τελικό θα κρίνουν τις εξελίξεις.

Η εκτίμησή μας, τα ισχυρά προγνωστικά που κόντρα σε όλους και σε όλα σας δίνουμε από την Τρίτη δεν αλλάζουν.

Survivor Spoiler – Νικητής

Ο Στάθης Σχίζας θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο νικητής του Survivor 2022 και ο πρώτος που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για το Survivor All Star 2023.

Ο Αρης Σοϊλέδης που πολλοί τον θεωρούσαν και τον θεωρούν απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ελπίζει στο θαύμα της συγκέντρωσης των ψήφων της Ασημίνας και από το κοινό άλλων παικτών, που ίσως να μην του είναι αρκετά για να κάνει την έκπληξη.

Διότι όπως διαμορφώνονται οι ισορροπίες τα τελευταία αρκετά 24ωρα και με τη στάση του Αρη τον τελευταίο καιρό, κατόρθωσε να χάσει μεγάλο μέρος των υποστηρικτών του, σίγουρα σε τέτοιο ποσοστό, ώστε να τον καταστήσουν από φαβορί σε αουτσάιντερ.

Στάθης Σχίζας… Survivor 2022

Exit mobile version