Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ λιώνει για τον Αστέρη στον γάμο του Μαθιού

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ λιώνει για τον Αστέρη στον γάμο του Μαθιού

Σασμός Spoiler: Υπήρχε περίπτωση να γίνει ο γάμος του Μαθιού με τη Βασιλική χωρίς... απρόοπτα και απρόσκλητους επισκέπτες;

Ο Σασμός σαρώνει, καθηλώνει και η ίντριγκα εξελίσσεται με απίστευτη πλοκή, τέτοια που δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που προκαλεί ακόμα και αντιδράσεις για τις υπερβολές της παραγωγής...

Ο γάμος του Μαθιού με τη Βασιλική θα καθηλώσει αυτήν την εβδομάδα, αφού -επιτέλους- θα πραγματοποιηθεί, αλλά απρόσκλητοι επισκέπτες θα προκαλέσουν και πάλι εντάσεις.

Ανάμεσά τους, έστω και... διακριτικά, η Αργυρώ που δεν μπορεί μακριά απ' τον Αστέρη.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά sites...

Ο Μαθιός και η Βασιλική πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα, μόνο που ο γάμος τους μετατρέπεται γρήγορα σε φιάσκο, στη σειρά Σασμός. Οι Βρουλάκηδες δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη, με αποτέλεσμα να ανάβουν “φωτιές” στο γλέντι του ζεύγους.

Όλοι οι καλεσμένοι εύχονται στον Μαθιό και στην Βασιλική να ευτυχήσουν. Η χαρά όλων είναι τεράστια. Οι δυο τους θα καταφέρουν, επιτέλους, να σφραγίσουν τον έρωτά τους. Βέβαια, αγνοούν το γεγονός πως ανάμεσα στους καλεσμένους υπάρχουν πρόσωπα που ήρθαν για να σκεπάσουν με μαύρα σύννεφα αυτή την ημέρα.

Ο Παύλος και ο Ευθύμης εμφανίζονται ξαφνικά στο γλέντι και κάνουν τους καλεσμένους να αισθάνονται αμήχανα. Μάλιστα, ο Παύλος σηκώνει το ποτήρι του για να ευχηθεί στο ζευγάρι, εξοργίζοντας τον Μαθιό.

Η Βασιλική παλεύει να τον κρατήσει κοντά της, τον ικετεύει να κρατηθεί και να μη ξεσπάσει φασαρία! Ο Μαθιός κι ο Ευθύμης δείχνουν να περνούν καλά, προκαλώντας την οργή των παρευρισκόμενων. Οι φονιάδες του Βασίλη Σταματάκη πίνουν και γλεντούν στον γάμο του… γιου του!

Εκτός από τον Παύλο, ένα ακόμη άτομο από την οικογένεια των Βρουλάκηδων βρίσκεται στο γλέντι… Η Αργυρώ κρύβεται πίσω από την ορχήστρα και παρακολουθεί τον Αστέρη και την Στέλλα παρέα, να γλεντούν σα να έχουν ξεχάσει τα παλιά.

Η Αργυρώ αισθάνεται την καρδιά της να σπάει σε χίλια κομμάτια. Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής δεν εξελίσσεται ευχάριστα για μερικούς, στη σειρά Σασμός.