Survivor Spoiler 14-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 3η ασυλία

Survivor Spoiler 14-2: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα την τρίτη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση.

Ανεβαίνουν οι Μαχητές, είναι γεγονός πως φαίνεται να βρίσκουν τα πατήματά τους, αν και σίγουρα οι επόμενες κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει ο Ατζούν στην σκακιέρα της ενίσχυσής τους, θα τους προσφέρουν περισσότερες καλές αγωνιστικές επιλογές.

Οι Διάσημοι έκαναν βέβαια το 2-0 στο αγώνισμα της Δευτέρας, έστω και στο Flag Race και μετέφεραν την πίεση στους Μπλε, για την ψήφιση της Μελίνας και του Ασημακόπουλου, οι οποίοι συμπλήρωσαν την τριάδα των υποψηφίων για την ομάδα των Διασήμων, μαζί με τον Κρις Σταμούλη.

Survivor Spoiler – Τρίτη Ασυλία

Σήμερα, θα δούμε ένα ακόμη… επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού, με τον Νίκο Μπάρτζη να έχει μπει πλέον για τα καλά στον ρόλο του, κάνοντας μονίμως άνω – κάτων την αντίπαλη ομάδα.

Αυτή τη φορά, με σαφείς αιχμές για την παραμονή της Μελίνας στο παιχνίδι ενώ είναι τραυματίας και σε συνδυασμό με τον δικό του τραυματισμό και τη δική του στάση, θυμίζουμε την επιλογή της οικειοθελούς αποχώρησης.

Θα δούμε, λοιπόν, αν η Μελίνα θα κάνει την κίνηση ματ πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, ζητώντας την αποχώρησή της, ή αν θα το αφήσει στην κρίση των τηλεθεατών.

Εμείς, πάντως, έχουμε πάρει θέση ως προς το φαβορί για την αποχώρηση.

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Η άνοδος των Μαχητών θα καρποφορήσει απόψε. Οι Μπλε θα γευτούν τη χαρά της νίκης, θα κάνουν το 2-1 και έτσι θα περιορίσουν στο 75% τις πιθανότητες να χάσουν δικό τους υποψήφιο το βράδυ της Πέμπτης, αφού οι Διάσημοι θα κληθούν να ψηφίσουν κι αυτοί τον δικό τους… αδύναμο κρίκο.

2-1 λοιπόν οι ασυλίες και αυτής της εβδομάδας…

Exit mobile version