Survivor Spoiler 14-2: 2+1 βόμβες από τον Ατζούν…

Survivor Spoiler 14-2: Επτά νέοι παίκτες βρίσκονται ήδη είτε καθ’ οδόν ή ετοιμάζονται να μεταβούν στον Αγιο Δομίνικο…

Βλέποντας τη φθορά στους δείκτες τηλεθέασης και την πίεση του ανταγωνισμού να γίνεται ολοένα και πιο έντονη, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε την εντολή για εσπευσμένη άφιξη στον Αγιο Δομίνικο 7 νέων παικτών, προκειμένου μέχρι το τέλος του Φλεβάρη να έχουν μπει στο Survivor All Star.

Ηδη, από το πρωί έχει γίνει γνωστό ότι πέταξαν από την Αθήνα η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Νικόλας Αγόρου, η Ευριδίκη Παπαδοπούλου και η Χριστίνα Κεφαλά, προκειμένου να δούμε την Κυριακή να μπαίνουν τουλάχιστον 2 εξ αυτών στο Survivor All Star.

Ομως, δεν σταματούν εδώ οι κινήσεις ενίσχυσης του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα τρεις και σίγουρα πιο ηχηρές προσθήκες βρίσκονται στα σκαρά, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Γιωρίκα Πηλίδη και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να φέρονται και αυτοί «συμφωνημένοι» με τον Τούρκο παραγωγό.

Κι αν για τους δύο πρώτους, δηλαδή την Παπαδοπούλου και τον Πηλίδη τα πράγματα ήταν λίγο πολύ γνωστά, η πιθανή συμμετοχή του Εμμανουήλ, αν όντως επιβεβαιωθεί και γίνει πραγματικότητα, θα προκαλέσει… χαμό και σίγουρα θα δώσει ώθηση στα νούμερα της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ περιμένει τη σχετική ειδοποίηση από την παραγωγή, όντας stand by για να πετάξει κι εκείνος για τον Αγιο Δομίνικο.

Exit mobile version