Survivor Spoiler 15-2: Νέες κατηγορίες Αναγνωστόπουλου για την παραγωγή

Survivor Spoiler 15-2: Εδωσε την πολυαναμενόμενη συνέντευξη ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στη Φαίη Σκορδά και άφησε ξεκάθαρες αιχμές κατά της παραγωγής του Survivor All Star.

O Κώστας Αναγνωστόπουλος, υλοποίησε τη συμβατική του υποχρέωση και μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά της παραγωγής, τονίζοντας ότι ουσιαστικά τον πέταξε εκτός παιχνιδιού επειδή δεν ήταν… συνεργάσιμος στα γυρίσματα.

«Ο λόγος που έφυγα χωρίς να πω κάτι ήταν ότι και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν τους άρεσε. Και τώρα που βγήκα αυτό βλέπω. Για δέκα μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις, είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να θέλανε και δεν έπαιζα πουθενά» τόνισε ο Αναγνωστόπουλος και αναφέρθηκε και στην κοινή έξοδο Βασάλου – Μαριαλένας στη ζούγκλα: «Από εκεί που έφυγαν είναι αδιέξοδο πάντως, γιατί όλοι αναρωτιέστε, αν πάνε από εδώ και εκεί και συναντιούνται με τον Σάκη, την Σταυρούλα. Διάβαζα τα πάντα. Από εκεί που φεύγουν είναι αδιέξοδο, δεν πάνε κάπου, βγαίνουν στο ποτάμι. Εκεί που έχουμε φτιάξει ένα spot για να καθόμαστε. Το είπε και ο Κωνσταντίνος σε ένα επεισόδιο», σημείσε ο Αναγνωστόπουλος.

Οταν ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο Κωνσταντίνος στο Survivor All Star συνόδευσε τη Μαριαλένα στο δάσος για να κάνει την ανάγκη της, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος το διέψευσε κατηγορηματικά: «Ξέρεις, εγώ δεν μασάω, η Μαριαλένα αν θέλει να πάει τουαλέτα θα πάει μόνη της, χωρίς να υπονοώ κάτι άλλο. Δεν θέλω να το πάω στο ερωτικό, καμία σχέση. Η Μαριαλένα μας έλεγε “πότε θα βγω να κάνω παιδιά με τον Σάκη”».

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί και η αποκάλυψη του Αναγνωστόπουλου για το επεισόδιο με το κινητό και την καταγγελία Μπάρτζη κατά της Ασημίνας και της Δαλάκα.

«Εκεί που είδε ο Μπάρτζης τα κορίτσια με το τηλέφωνο, δεν είχε σήμα. Γενικά δεν κολλούσαν τα πλάνα όπως παίχτηκαν, στο Survivor All Star δεν ήταν ακριβώς έτσι. Ήμασταν τρεις ώρες στο συμβούλιο. Ο Νίκος έλειπε, βγήκα έξω και άκουσα τι γίνεται. Και μου είπε ο Νίκος τι συμβαίνει; Στη συνέχεια ανέφερε ότι θα το πει στο συμβούλιο. Ο Γιώργος Λιανός εκτελεί εντολές, τη σκαλέτα και εντελώς ξαφνικά ξεκινάει το συμβούλιο σαν να μην τρέχει τίποτα.

Exit mobile version