Survivor Spoiler 15-2: Η βόμβα Λιανού που λίγοι κατάλαβαν…

Survivor Spoiler 15-2: Εριξε… βόμβα ο Γιώργος Λιανός για Ασημίνα και Δαλάκα, αλλά το μπαλάκι πέφτει σε όσους απέμειναν στον Αγιο Δομίνικο.

Καθώς οι αποκαλύψεις για τους χειρισμούς της παραγωγής στην υπόθεση αποβολής της Χατζηανδρέου και της Δαλάκα συνεχίζονται και μπροστά στον κίνδυνο τα δύο κορίτσια να ακολουθήσουν τη νομική οδό, ο Γιώργος Λιανός βγήκε μπροστά να βγάλει τα… κάστανα απ’ τη φωτιά.

Ο παρουσιαστής του Survivor εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μουτσινά, στον ΣΚΑΪ και προσπάθησε να δώσει την εκδοχή της παραγωγής, κάνοντας λόγο για στοιχεία που είχαν στα χέρια τους τα μέλη της, όταν και έλαβαν τελικά την απόφαση να φύγουν τα δύο κορίτσια.

Βέβαια, ο Λιανός ξέχασε μια σημαντική λεπτομέρεια, αφού η πρόθεση της παραγωγής δεν ήταν να φύγουν οι δύο παίκτριες. Η παραγωγή υποχρεώθηκε να διώξει την Ασημίνα και τη Δαλάκα επειδή στο ερώτημα του Ατζούν «θέλετε να φύγουν;», στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το δύσκολο βράδυ της απεργίας, η απάντηση των παικτών της Μπλε ομάδας ήταν «ναι, να φύγουν».

Κι εδώ, έρχεται μια αποστροφή των όσων ο Γιώργος Λιανός δήλωσε στον Μουτσινά, που δείχνει το… μήνυμα που εστάλη προς τους παίκτες που είναι πλέον στον Αγιο Δομίνικο.

«Ήταν ωραίες παίκτριες και χαλάει τώρα αυτό το πράγμα, Υπάρχει ένα προηγούμενο και όλοι πρέπει να έχουν τον νου τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, αφού είναι δεδομένο πως όποιος πλέον παραβιάσει κανονισμό θα τεθεί αυτόματα εκτός Survivor All Star.

Οσο για τα στοιχεία, ο Λιανός ήταν ξεκάθαρος. «Η αλήθεια είναι πως βρήκαμε κάποια στοιχεία, αυτό δηλαδή που ανακοίνωσα και στο συμβούλιο. Ήταν μια συμφωνία που είχαν κάνει όλοι οι παίκτες με τον ίδιο τον Ατζούν πριν φύγουν από την Αθήνα, πως δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν παίκτη να επικοινωνήσει μέσω κινητού τηλεφώνου. Όλοι συμφώνησαν πως αν κάποιος παραβίαζε τον κανόνα, η τιμωρία θα ήταν η αποβολή από το παιχνίδι. Ζητήσαμε λίγο χρόνο από τους παίκτες για να εξακριβώσουμε όλα τα στοιχεία και δυστυχώς βρέθηκαν στα χέρια μας στοιχεία. Ήταν ωραίες παίκτριες και χαλάει τώρα αυτό το πράγμα, Υπάρχει ένα προηγούμενο και όλοι πρέπει να έχουν τον νου τους», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Exit mobile version