Survivor Spoiler 16-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα φαγητό, αυτός αποχωρεί

Survivor Spoiler 16-2: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού; Ποιος αποχωρεί; Το Dokari έχει τις απαντήσεις.

Κλείνει απόψε και η 6η εβδομάδα διεξαγωγής του Survivor All Star, με έπαθλο φαγητού, αλλά το κυρίως μενού να αφορά στη διαδικασία της αποχώρησης.

Ακόμα μια αποχώρηση, με τον Κρις Σταμούλη να αποχαιρετά συμπαίκτες και αντιπάλους και να παίρνει κι αυτός, μετά τον Χάρο, το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Δεν κατόρθωσε είναι η αλήθεια να μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού ο Σταμούλης, καθώς αποδείχτηκε απρόσμενα, εξαιρετικά αδύναμος στο αγωνιστικό σκέλος και αρκετά… βαρύς στο ριάλιτι, με αποτέλεσμα -εύλογα- να μπει στο στόχαστρο των συμπαικτών του και καθώς δεν «γράφει» και στο τηλεοπτικό κοινό, να τεθεί εκτός συνέχειας.

Survivor Spoiler – Επαθλο Φαγητού

Τσικνοπέμπτη σήμερα και το έπαθλο φαγητού έχει ιδιαίτερη αξία για την ομάδα που θα το κατακτήσει.

Οι Διάσημοι είναι χορτασμένοι από τις πολλές επιτυχίες τους και συνηθίζουν, όταν είναι στις καλές τους να εμφανίζονται πιο… χαλαροί στον στίβο μάχης.

Φαίνεται πως και σήμερα είναι η βραδιά των Μαχητών. Οι Μπλε κατακτούν τη νίκη και απολαμβάνουν το φαγητό της Τσικνοπέμπτης, με τους Διάσημους να πληρώνουν τη δική τους «σιγουριά».

Σήμερα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ως προς το ποιοι θα είναι τελικά οι νέοι παίκτες που θα μπουν την Κυριακή στο Survivor All Star.

Exit mobile version