Survivor Spoiler 21-2: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor Spoiler 21-2: Κλειδωμένο! Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση; Το Dokari έχει την απάντηση.

Να, λοιπόν, που οι Μαχητές βρίσκουν πια για τα καλά τα πατήματά τους και φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, για πρώτη φορά μάλιστα, τους Διάσημους, υποχρεώνοντάς τους σε δύο ήττες στα τρία αγωνίσματα για τις ασυλίες της εβδομάδας.

Νίκη την Κυριακή, ήττα τη Δευτέρα, νίκη απόψε Τρίτη και 2-1 υπέρ των Μαχητών το αποτέλεσμα της σειράς, όπερ σημαίνει τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την πλευρά της κόκκινης ομάδας και μόλις μία υποψήφια, η Μελίνα Μεταξά, από την πλευρά των Μπλε.

Survivor Spoiler – Τρίτος Υποψήφιος

Κι ενώ όλοι περίμεναν… Μαρτίκα κλασσικά στις δύο υποψηφιότητες, Μαρτίκας… γιοκ.

Η αποψινή ψηφοφορία των Διασήμων γεννά πολλά ερωτήματα, αφού τουλάχιστον ως προς τον τρίτο υποψήφιο, η επιλογή των παικτών στην κάλπη προκαλεί αίσθηση.

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος, είναι σταθερά στις επιλογές και πρώτος υποψήφιος από την πλευρά των Διασήμων.

Ολα δείχνουν, λοιπόν, ότι η ψήφος των τριών κοριτσιών, δηλαδή της Ελευθερίας, της Ευριδίκης και της Χριστίνας, ανατρέπει άρδην τις ισορροπίες στην ψηφοφορία.

Εκπληξη, λοιπόν η απόφαση των Διασήμων ως προς τον τρίτο συνολικά και δεύτερο δικό τους υποψήφιο για αποχώρηση, καθώς αυτός που θα πλαισιώσει τον Κώστα Παπαδόπουλο, χωρίς φυσικά να διατρέχει κανέναν κίνδυνο αποχώρησης, είναι ο Γιώργος Κόρομι.

Και εδώ οι λόγοι αυτής της επιλογής δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι αγωνιστικοί…

Exit mobile version