Survivor Spoiler 12-3: Ποιος απείλησε με οικειοθελή αποχώρηση;

Survivor Spoiler 12-3: Κλειδωμένο! Νέο κρούσμα απειλής παίκτη για οικειοθελή αποχώρηση. 

Φαίνεται πως κάθε εβδομάδα πλέον θα προκύπτει και ένα κρούσμα απειλής από παίκτη του Survivor All Star, προς την παραγωγή, για οικειοθελή αποχώρηση.

Την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Στάθης Σχίζας αυτός που γνωστοποίησε την απόφασή του να επιστρέψει στην Αθήνα και δεν μπήκε καν στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης με τα μέλη της παραγωγής.

Ηταν όμως ο Σπύρος Μαρτίκας εκείνος που τον ακολούθησε, απειλώντας εκείνος την παραγωγή με οικειοθελή αποχώρηση.

Τελικά, η πρόθεση του Σπύρου Μαρτίκα παρέμεινε απλώς… πρόθεση, δεν έγινε ποτέ απόφαση και η παραγωγή κατάφερε να αποτρέψει μια δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση.

Survivor Spoiler – Νέα απειλή αποχώρησης

Φαίνεται, όμως, ότι οι πονοκέφαλοι για την παραγωγή δεν τελείωσαν με την παραμονή του Μαρτίκα.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας των Μαχητών, στο επεισόδιο της Κυριακής, ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος αυτός που εξερράγη και έθεσε βέτο στην παραγωγή, μόλις είδε πως ήταν και πάλι υποψήφιος.

Κατηγόρησε τους συμπαίκτες του για μεροληπτική αντιμετώπιση και απείλησε με αποχώρηση. Το συμβούλιο διεκόπη και οι πηγές μας από τον Αγιο Δομίνικο αναφέρουν πως υπήρξε κατ’ ιδίαν συνάντηση των μελών της παραγωγής με τον Ασημακόπουλο, τον οποίο κατάφεραν και να ηρεμήσουν και να μεταπείσουν, ώστε να μην κάνει πράξη την απειλή του, παραμένοντας στο Survivor All Star.

Τελικά, οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς και σε αυτή τη φάση ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star.

Exit mobile version