Survivor Spoiler 16-3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα φαγητό, αυτή αποχωρεί…

Survivor Spoiler 16-3: Κλειδωμένο. Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού; Ποια παίκτρια αποχωρεί; Το Dokari έχει τις απαντήσεις.

Φαίνεται πως επικράτησε η λογική στον ΣΚΑΪ και δεν θα προχωρήσει το σενάριο για την προσθήκη και 6ης μέρας προβολής του Survivor All Star, το οποίο έχει ήδη «κουράσει» το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια ως προς το ριάλιτι, χωρίς να υπάρχει πραγματικό αφήγημα.

Κοινώς, η πρόθεση να παίζει το Survivor και Σάββατο από την 1η Απριλίου είναι υπαρκτή, ωστόσο μοιάζει πολύ πιθανό αυτή τη στιγμή να κοπεί το επεισόδιο της Πέμπτης και άρα να προβάλλεται το παιχνίδι από Σάββατο έως και Τετάρτη.

Τώρα, ποιος στον ΣΚΑΪ πιστεύει ότι μέσα στην περίοδο του Πάσχα και μετά που ανοίγει ο καιρός, θα κάθεται ο κόσμος Σάββατο βράδυ στο σπίτι του, να βλέπει το πιο ανιαρό Survivor όλων των εποχών, είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να προβληματίσει τον Γιάννη Αλαφούζο…

Survivor Spoiler – Επαθλο Φαγητού

Πάμε, όμως, στα σημερινά κουλούρια… Απόψε θα δούμε Διάσημους και Μαχητές να διεκδικούν το καθιερωμένο έπαθλο φαγητού της Παρασκευής.

Εκαναν το break στο σερί των Διάσημων οι Μπλε την Τετάρτη, κατακτώντας το έπαθλο επικοινωνίας, θα κάνουν και σήμερα το 3-2 στις νίκες της εβδομάδας, αφού θα κατακτήουν και το έπαθλο φαγητού. Μάλιστα, αυτή θα είναι και η πιο άνετη νίκη της εβδομάδας, αφού το υπέρ τον Μαχητών σκορ κλείνει στο 10-4.

Survivor Spoiler – Αποχώρηση

Ωστόσο, τα σπουδαία σήμερα έχουν να κάνουν με τη διαδικασία της αποχώρησης. Η ψήφος των τηλεθεατών καθόρισε τις εξελίξεις και απόψε θα δούμε την Τζο Μαριδάκη να αποχωρεί από το Survivor All Star.

Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μελίνα Μεταξά και Πάνος Κωνσταντινίδης είναι οι 4 υποψήφιοι που κατόρθωσαν να διατηρήσουν την παραμονή τους στον Αγιο Δομίνικο για ακόμη μία εβδομάδα.

Exit mobile version