MasterChef 4: Μυθικές ατάκες από Μαρία! «Έχω πιο πολλά αρχ… απ’ αυτούς» (video)

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef.

Μπορεί τα γυρίσματα του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής να έχουν σταματήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, ελέω του κορονοϊού και των αυστηρών μέτρων που έχουν παρθεί για την προστασία των παικτών, των κριτών και των εργαζομένων, ωστόσο, η παραγωγή ήταν πολύ πιο μπροστά και έχει καταφέρει να κρατήσει πρωτογενές υλικό, παρουσιάζοντας νέα επεισόδια.

Στο τελευταίο επεισόδιο, αυτό την Τετάρτης (22/4) ο Ηλίας κι ο Γιώργος «μονομάχησαν» για την τρίτη ποδιά, με τον δεύτερο να βγαίνει νικητής. Ωστόσο, ο Ηλίας είχε μία ακόμα ευκαιρία για να μπει στο παιχνίδι, αρκεί να έβγαζε εκτός έναν από τους παίκτες που ήταν ήδη μέσα. Μόλις ρώτησε κάποιο παιδί από τον εξώστη, ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν αυτός που δέχθηκε την πρόκληση και κατέβηκε.

Όμως, η συγκεκριμένη κίνηση έφερε εντάσεις μεταξύ των παικτών, με την Μαρία, η οποία συνδέεται ή τουλάχιστον συνδεόταν πιο… ζεστά με τον Δημήτρη, να βγάζει τα… νύχια της και να πετά μυθικές ατάκες με στόχο την… παρέα του Ηλία, τονίζοντας πως: «Εγώ έχω πιο πολλά αρχ… απ’ αυτούς».

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version