MasterChef 4: Ο Κώστας απαντά για πρώτη φορά για Κατερίνα και Μαρία (video)

Ο Κώστας Νταλιάνης ήταν αυτός που αποχώρησε από το MasterChef.

Ο Έλληνας μάγειρας δεν κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία στην διαδικασία αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου, με αποτέλεσμα να σταματήσει η πορεία του στο διάσημο ριάλιτι μαγειρικής.

Την Πέμπτη (30/4) ο Κώστας Νταλιάνης μίλησε στην εκπομπή «Στη φωτιά των Κου Κου» στο Star και έδωσε τις απαντήσεις του, τόσο για την Κατερίνα Λένη και τα σχόλιά της, όσο και για την Μαρία με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

«Το Κατερινάκι είναι ένας πολύ ιδιαίτερο άνθρωπος. Δεν μπορώ να κρατήσω με κάποιον κακία, άσχετα με αυτά που έχω δει. Καταλαβαίνω ότι ήμασταν μέσα σε ένα παιχνίδι, ήμασταν όλοι πιεσμένοι. Δεν είναι ωραίο να σε χαρακτηρίζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα, αλλά εγώ την καταλαβαίνω την Κατερίνα. Στην αρχή είχαμε πολύ καλή σχέση, μετά αποστασιοποιηθήκαμε λίγο, έκανα περισσότερο παρέα με κάποια άλλα παιδιά μέσα στο σπίτι. Μπορώ να πω ότι με στεναχώρησε λίγο να βλέπω κάποια τόσο αρνητικά σχόλια από αυτήν», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε για την Μαρία: «Το Μαράκι είναι μικρό κοριτσάκι ακόμα, της είχα μιλήσει πολλές φορές και της είχα πει να μην εκτίθεται τόσο πολύ. Μάλλον δεν είχε καταλάβει τη δύναμη του λόγου της».

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version