MasterChef: Επίθεση Μάρλεν σε Μπέλλο – «Λέει μπούρδες» (video)

Τι έφερε την… έκρηξη της Μάρλεν Γρυντάκη.

Επίθεση στον Δημήτρη Μπέλλο για τα όσα υποστήριξε για την παρουσία του στο σπίτι του MasterChef εξαπέλυσε η Μάρλεν Γρυντάκη. Η Κρητική μαγείρισσα μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» του «Open TV» και στάθηκε στις δηλώσεις του πρώην, πλέον, συμπαίκτη της.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μπέλλος είχε τονίσει σε πρόσφατες δηλώσεις του πως μία κοπέλα που ήταν στο σπίτι του διάσημου διαγωνισμού μαγειρικής, ότι του ζήτησε να εμφανιστούν ως ζευγάρι, προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη… έκθεση από τις κάμερες, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ωστόσο, αυτές οι ατάκες φαίνεται πως προκάλεσαν την… έκρηξη της Μάρλεν, η οποία απάντησε πως ο συμπαίκτης της λέει μπούρδες. Μάλιστα, αποκάλυψε πως αυτός ήταν ο «μελισσούλος» που γυρνούσε τις γυναίκες του σπιτιού για να βρει… ταίρι και τα κατάφερε με την Μαρία Μπέη.

Ακόμα, η Μάρλεν μίλησε και για την πρώην συμπαίκτριά της, με την οποία δεν είχαν και την καλύτερη σχέση, τονίζοντας πως δεν ταίριαξαν οι χαρακτήρες τους, ενώ αναφέρθηκε και στα πλάνα της για την συνέχεια, όπου ετοιμάζει τη δημιουργία ενός βιβλίου με συνταγές που θα «παντρεύουν» την κρητική και την περουβιανή κουζίνα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Η ξαφνική αποχώρηση που ανατρέπει τα δεδομένα (video)

Πίνετε το νερό που έχετε δίπλα σας το βράδυ; Είναι επικίνδυνο (video)

Χτυπούν φώκια με κοντάρια και πέτρες – Έβγαζαν φωτογραφίες τα παιδιά (video)

Exit mobile version