Big Brother: Έτσι θα είναι το σπίτι που θα μείνουν οι παίκτες (video)

Στην τελική… ευθεία οι προετοιμασίες.

Στο… φουλ δουλεύουν οι «μηχανές» στην εταιρεία παραγωγής του «Big Brother», καθώς το διάσημο ριάλιτι αναμένεται να επιστρέψει έπειτα από πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, αυτή θα είναι η δεύτερη… απόπειρα για να ξεκινήσει και επίσημα το παιχνίδι, μια και αρχικά η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί πριν από μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, ο «Μεγάλος Αδερφός» αναμενόταν να επιστρέψει στην μικρή οθόνη στα μέσα του Μαρτίου. Ωστόσο, υπήρξε ανατροπή πλάνων για την εταιρεία παραγωγής, μια και μόλις είχε ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού και είχαν ανακοινωθεί τα πρώτα μέτρα από την ελληνική Κυβέρνηση.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Για τον λόγο αυτό, οι υπεύθυνοι του «ΣΚΑΪ», όπου θα προβάλλει το παιχνίδι, αλλά και οι επικεφαλής της εταιρείας παραγωγής, αποφάσισαν να μεταθέσουν για λίγο διάστημα την πρεμιέρα. Πλέον, όλα δείχνουν πως έχουν πάρει τον… δρόμο τους και μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα.

Πάντως, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open έγινε η παρουσίαση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού του «Big Brother» που θα φιλοξενήσει τους παίκτες. Ο υπερσύγχρονος χώρος βρίσκεται στο Κορωπί και διαθέτει πισίνα 12 μέτρων, σάουνα και τζακούζι.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Ναυτικό: Αυτές είναι οι φρεγάτες μας που «τρέμουν» οι Τούρκοι (Photos)

Έτσι θα καθαρίσετε το τηγάνι από τα καμένα λίπη (photos)

Μην αποθηκεύετε τις τομάτες στο ίδιο σημείο – Αυτός είναι ο λόγος (photos)

Exit mobile version