ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ: Ήξερες ότι ο Κέιν έχει σκοράρει 14 γκολ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου;

Εκατοντάδες επιλογές από το Pamestoixima.gr για τον αγώνα της Κυριακής (18:30)

Έντεκα βαθμοί χωρίζουν του δύο μεγάλους αντιπάλους του Λονδίνου με την Άρσεναλ να εντυπωσιάζει με το παιχνίδι της από την αρχή της χρονιάς. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας παίζοντας υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο δημιουργικά και εκτελεστικά, ενώ ο Μικέλ Αρτέτα έχει δημιουργήσει μια σημαντική αμυντική λειτουργία που περιορίζει αισθητά τους αντιπάλους. Η Τότεναμ είναι σε μια δύσκολη συγκυρία με αρκετά ανοιχτά μέτωπα που αφορούν στο μέλλον του προπονητή της Αντόνιο Κόντε, ενώ το φάντασμα μιας πιθανής αποχώρησης του Χάρι Κέιν «πυκνώνει» πάνω από το «Τότεναμ Στέιντιουμ». Το ντέρμπι, βεβαίως, είναι πάντοτε ντέρμπι και η Τότεναμ έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως ξέρει να αντιμετωπίζει εντός έδρας την Άρσεναλ έχοντας μόλις μια ήττα τα τελευταία 15 χρόνια.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ: Το εύρος των γκολ στα τελευταία παιχνίδια

Από τα τελευταία 9 παιχνίδια με γηπεδούχο την Τότεναμ, τα οκτώ έχουν έρθει στο εύρος των 2-3 γκολ ανεξαρτήτως διοργάνωσης και νικητή. Αν και αποτελεί ένα διαχρονικά δυνατό ντέρμπι με ένταση, η επιθετικότητα των ομάδων αποτυπώνεται συνήθως και στο σκορ. Στο Pamestoixima.gr, το να επιτευχθούν 0-1 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 3.80, τα 2-3 γκολ σε απόδοση 2.02 και τα 4-6 σε απόδοση 2.90.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ : Το φαινόμενο Χάρι Κέιν
Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας και υπαρχηγός της Τότεναμ Χάρι Κέιν έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή παράδοση σε ντέρμπι Βορείου Λονδίνου πετυχαίνοντας συνολικά 14 γκολ σε μόλις 18 παιχνίδια. Σε όλη την ιστορία των αγώνων, ο Κέιν είναι ο πρώτος σκόρερ και στο Pamestoixima.gr, το να σκοράρει πρώτος στον αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 4.50. Από πλευράς Άρσεναλ, ο Έντουαρντ Ενκέτια είναι συνεπής στο σκοράρισμα μετά τον τραυματισμό του Ζεσούς και το να σκοράρει πρώτος προσφέρεται από το Pamestoixima.gr σε απόδοση 5.00.

Exit mobile version