Αυγενάκης: «Το κρυφτούλι συνεχίζεται από το νέο Υφυπουργό Αθλητισμού!»

Πολλά παράπονα για την αντιμετώπισή του από τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, εκφράζει με ανακοίνωσή του, ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει ότι ο κ. Κοντονής αρνείται να κλείσει ραντεβού μαζί του, ώστε να συναντηθούν και να μιλήσουν για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την πορεία του ΟΦΗ και το μέλλον της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Αυγενάκης:

«Ο σεβασμός στους συναδέλφους ανεξαρτήτως κόμματος, ο σεβασμός στη Κρήτη και το Ηράκλειο είναι λέξεις άγνωστες για το νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, κ Κοντονή!

Παρά την επιστολή που απεστάλη τη Δευτέρα το μεσημέρι σε συνεννόηση με τους παράγοντες της Ηρακλειώτικης ομάδας μας, παρά τα αλλεπάλληλα τηλέφωνα στους συνεργάτες του, ποτέ δεν κλείστηκε ραντεβού, ούτε καν τόλμησε να εμφανιστεί στο τηλέφωνο και να αποσαφηνίσει τις θέσεις της Κυβέρνησης και του ίδιου σχετικά με το θέμα του εθελουσίου υποβιβασμού ομάδων της Σούπερ Λιγκ

Το κρυφτούλι του κ. Κοντονή όλες αυτές τις ημέρες είναι προσβολή για τον Κοινοβουλευτισμό, προσβολή για τον ΟΦΗ και τους χιλιάδες οπαδούς του, που περιμένουν αμεροληψία και δικαιοσύνη έναντι άλλων ομάδων.

Το θέμα δεν είναι οπαδικό, δεν αφορά κάποιους μόνο παράγοντες του ΟΦΗ ούτε και μερικές εκατοντάδες φιλάθλους. Το θέμα έχει έντονα κοινωνικές διαστάσεις και οφείλει να μας σεβαστεί.

Το βέβαιο είναι ότι αν έχει πονηρές σκέψεις ο κ Κοντονής, αν νομίζει ότι το “κρυφτούλι” είναι τακτική που μπορεί να ακολουθήσει για πολύ στη πορεία του ως Υπουργός Αθλητισμού, να γνωρίζει ότι δεν θα περάσει εύκολα τα σχέδια του».

Exit mobile version