Κάνει… πάρτι ο Πούτιν: Η Ρωσία «τύφλωσε» τα ραντάρ του ΝΑΤΟ σε όλη τη Μεσόγειο

Το παραδέχτηκαν στελέχη του ΝΑΤΟ, κάνοντας λόγο για άγνωστο σύστημα που προκάλεσε απίστευτες παρεμβολές με έδρα τη Λαττάκεια και ακτίνα δράσης τα 600 χιλιόμετρα…

Η Ρωσία έχει ολόκληρη την Μ. Ανατολή υπό τον απόλυτο ηλεκτρονικό έλεγχο της, είχαμε επισημάνει ότι με την βοήθεια συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου, τα οποία «χρησιμοποιούν» τεχνολογία αιχμής, η Ρωσία έχει δημιουργήσει στην Μέση Ανατολή τις συνθήκες εκείνες κάτω από τις οποίες καμία δυτική αεροπορική ή χερσαία δύναμη δεν θα είναι σε θέση να αναλάβει στρατιωτική δράση χωρίς την συγκατάθεση της Μόσχας.

Σε επιβεβαίωση αυτού του άρθρου η εφημερίδα Daily OSNet, φιλοξένησε δηλώσεις του Αμερικανού Στρατηγού Phillip Breedlove, ο οποίος ομολόγησε ότι σε νατοϊκά αεροσκάφη ”τυφλώθηκαν ” τα ραντάρ τους μπλοκαρίστηκαν τα ηλεκτρονικά συστήματα καθοδήγησης τους , ακόμη και η επικοινωνία από δορυφόρο σε μια ακτίνα με διάμετρο 600 χιλιόμετρα με επίκεντρο της βάση της Λατάκειας, από άγνωστο ρωσικό σύστημα παρεμβολών , αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.

Το μυστικό ρωσικό σύστημα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εμποδίζει την πτήση ελικοπτέρων, αεροσκαφών , καθώς και επίγειων και ναυτικών δυνάμεων. Ο Στρατηγός του ΝΑΤΟ Phillip Breedlove είπε ότι ”εκτός από τη Βαλτική και τη Μαύρη Θάλασσα, η Ρωσία μας έκλεισε την πρόσβαση και στην Μεσόγειο”.!!!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.pentapostagma.gr.

Exit mobile version