Σοκ και δέος στις Βρυξέλλες. Τουλάχιστον 17 οι νεκροί

Σοκ και Δέος στις Βρυξέλλες! Μπαράζ επιθέσεων στην καρδιά της Ευρώπης! Δεκάδες τραυματίες και τουλάχιστον 17 νεκροί από εκρήξεις στο αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών!

Μεγάλη έκρηξη και στο σταθμό του Μετρό στο Μάλμπεκ, έναν σταθμό πριν από την περιοχή όπου βρίσκεται το κτίριο της Κομισιόν!

Μετά τις φονικές εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ακολούθησαν νέες εκρήξεις στο Μετρό στο Μάελμπεκ. Ο συγκεκριμένος σταθμός βρίσκεται στα κοντά στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτήν την στιγμή κλείνουν όλοι οι σταθμοί του μετρό στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με την αρχή μεταφορών της βελγικής πρωτεύουσας.

Νωρίτερα…

Δύο ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν στις εννέα το πρωί ώρα Ελλάδος – οκτώ ώρα Βρυξελλών – στο αεροδρόμιο Zaventem. Μέχρι στιγμής οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 35. Τα ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν την ύπαρξη πολλών νεκρών. ΝBC και το Russian Today, επικαλούμενα πηγές από την βέλγικη αστυνομία ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών σε 17! Για αρκετούς νεκρούς στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών κάνει λόγο και το δημόσιο βελγικό δίκτυο RTBF. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαιώση.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.newbomb.gr.

Exit mobile version