Ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος για το μακελειό στις Βρυξέλλες

Σοκ και Δέος στις Βρυξέλλες! Μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων στην καρδιά της Ευρώπης! Προειδοποιούν και για νέες επιθέσεις!

Η μία χώρα μετά την άλλη λαμβάνουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας! Συναγερμός και στην Αθήνα… – Κλειστό το αεροδρόμιο και την Τετάρτη – Τριήμερο πένθος στη χώρα

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στο Βέλγιο, μετά τις νέες τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην «καρδιά» των Βρυξελλών το πρωί της Τρίτης (22/03), στις οποίες τουλάχιστον 34 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 200 τραυματίστηκαν.
Η Ευρώπη παρακολουθεί έντρομη και με κομμένη την ανάσα τις αιματηρές επιθέσεις στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη του υπ’ αριθμόν 1 καταζητούμενο τρομοκράτη, για τις επιθέσεις στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Πανικός επικρατεί στη βελγική πρωτεύουσα καθώς το πρωί της Τρίτης (Μεγάλη Τρίτη για τους Καθολικούς) το αεροδρόμιο των Βρυξελλών συγκλονίστηκε από δύο εκρήξεις, ενώ λίγο αργότερα σημειώθηκαν εκρηξεις και στους σταθμούς του μετρό Σουμάν και Μάλμπεκ.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.newsbomb.gr.

Exit mobile version