Κινδυνεύει η Ελλάδα από τους τζιχαντιστές;

Οι ανθρώπινες «βόμβες» του Ισλάμ απειλούν την Ευρώπη – Στοιχεία σοκ από τη Europol με 5.000 τζιχαντιστές έτοιμους για όλα

Χάρτες με τις χώρες που θέλουν να κατακτήσουν στις οποίες περιλαμβάνεται και η Ελλάδα

Η ισλαμική τρομοκρατία απειλεί ευθέως πλέον τον πλανήτη. Ο ιερός πόλεμος των Ισλαμιστών είναι σε πλήρη εξέλιξη κατακλύζοντας όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, με παρακλάδια από την Ευρώπη μέχρι την Αμερική, από τη Συρία έως την Κίνα και από την Νιγηρία έως το Μπαγκλαντές.

Η παγκόσμια τζιχάντ έχει σπείρει ανά την υφήλιο εκατοντάδες βομβιστές αυτοκτονίας αποφασισμένους για όλα αλλά και προηγμένη τεχνολογία που μπορεί να ανατινάξει με ένα κουμπί ολόκληρες πόλεις.

Οι τζιχαντιστές, πιστοί στην εξτρεμιστική τους δράση, επιθυμούν πλέον να επεκτείνουν το λεγόμενο χαλιφάτο τους πέρα από τα σύνορα του Ιράκ και της Συρίας. Μάλιστα, είχαν δημοσιεύσει δύο χάρτες στους οποίους έδειχναν τους… ευσεβείς πόθους τους, αφού θέλουν να κατακτήσουν και ευρωπαϊκά κράτη, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και η Ελλάδα.

Ο χάρτης του ISIS περιλαμβάνει το 25% της Ασίας, τη μισή Αφρική, όλες τις αραβικές χώρες και χώρες από την Ευρώπη όπως την Ελλάδα και την Ισπανία.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.newsbomb.gr.

Exit mobile version