Πώς θα γίνει την Τρίτη η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η προσομοίωση της διαδικασίας δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Την ίδια ώρα, μόλις ένα εικοσιτετράωρο απομένει μέχρι την εκκίνηση της τελικής διαδικασίας δημοπράτησης των τεσσάρων συνολικά τηλεοπτικών αδειών, που διεκδικούν συνολικά επτά εταιρικά σχήματα και ήδη το κλίμα δυναμιτίζεται ολοένα και περισσότερο, εξαιτίας της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση.

Η μεγάλη μάχη των media ξεκινά το πρωί της Τρίτης (30/08/2016), οπότε οι επτά «μνηστήρες», μαζί με τις ομάδες τους θα δώσουν το «παρών» στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στην Καλλιθέα.
Εξάλλου, σήμερα, Δευτέρα (29/08/2016), ολοκληρώνεται η ενημερωτική φάση απάντων των εμπλεκομένων, προκειμένου στη συνέχεια οι αίθουσες που θα αποτελέσουν το σκηνικό της όλης διαδικασίας – η οποία παραμένει άγνωστο το πόσο θα διαρκέσει – να σφραγιστούν μέχρι την Τρίτη, οπότε θα ξεκινήσει η δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.newsbomb.gr.

Exit mobile version