Συνεδριάζει το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες…

Νέα διάσκεψη θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Τετάρτης (12/10) το Συμβούλιο της Επικρατείας, μετά την αναβολή της περασμένης βδομάδας, ώστε να διαφανεί για τις προσφυγές των ιδιωτικών καναλιών και την χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νικόλαος Σακελλαρίου, όρισε την Τρίτη δύο νέες διασκέψεις, με τη δεύτερη να έχει προγραμματιστεί για το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής (14/10), ενώ η πρώτη διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών της διευρυμένης Ολομέλειας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 17:00.

Η πρώτη θυελλώδης διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ, την περασμένη εβδομάδα, διήρκεσε περίπου μία ώρα και διακόπηκε μετά από έντονη αντιπαράθεση που υπήρξε μεταξύ των δικαστών και του πρόεδρου του δικαστηρίου. Πάντως δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο εάν θα πραγματοποιηθεί και τρίτη διάσκεψη, κάτι που δεν αποκλείεται.

Τη ματαίωση της συνεδρίασης είχε ακολουθήσει θύελλα αντιδράσεων, με τον κ. Ν. Σακελλαρίου να δέχεται σφοδρή κριτική, ενώ πυροδότησε και μπαράζ εξελίξεων στον τομέα της Δικαιοσύνης, με τους δύο αντιπροέδρους του ΣτΕ, Χρήστο Ράμμο και Αικατερίνη Σακελλαροπούλου να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους από την Ένωση Δικαστικών των Συμβούλων Επικρατείας.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.newsbomb.gr.

Exit mobile version