Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Προκόπης Παυλόπουλος - Θετική και η σύζυγός του

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Προκόπης Παυλόπουλος - Θετική και η σύζυγός του

Ο Προκόπης Παυλόπουλος γνωστοποίησε την Παρασκευή (5/11) ότι είναι θετικός στον κορονοϊό και σήμερα το πρωί εισήχθη στο νοσοκομείο

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μετά από διενέργεια τυπικού διαγνωστικού ελέγχου.

Ο κ. Παυλόπουλος διενήργησε rapid test ενόψει ταξιδιού του προς την Κύπρο, ωστόσο το αποτέλεσμα έδειξε πως είναι θετικός στον ιό και πλέον αναμένει τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου.

Σήμερα, Σάββατο, ο Προκόπης Παυλόπουλος εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», καθώς ο θεράποντας ιατρός του έκρινε να μείνει για λίγες μέρες στο νοσοκομείο προληπτικά, λόγω ιστορικού ως ασθενής ΧΑΠ. Θετική στον κορονοϊό αλλά ασυμπτωματική είναι και η σύζυγός του, Σίσσυ Παυλοπούλου.

Από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Σήμερα 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.