Η διάσημη τενίστρια Ναόμι Οσάκα, αγόρασε ομάδα ποδοσφαίρου! (photos)

Επένδυση στο ποδόσφαιρο αποφάσισε να κάνει η Ναόμι Οσάκα.

Η Ναόμι Οσάκα είναι απίστευτη τενίστρια και διόλου τυχαία στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης. Εκτός από το ταλέντο της στο τένις, η Γιαπωνέζα έχει πολλές off-court δραστηριότητες, όπως τον αγώνα της κατά του ρατσισμού.

Το πιο πρόσφατο επίτευγμά της είναι ότι αγόρασε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Συγκεκριμένα, η Οσάκα είναι η νέα ιδιοκτήτρια της γυναικείας ομάδας North Carolina Courage, που αγωνίζεται στο αντίστοιχο αμερικανικό πρωτάθλημα.

«Οι γυναίκες που έχουν επενδύσει στο μεγάλωμά μου με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα και δεν ξέρω πού θα ήμουν χωρίς αυτές. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω λάβει πολλή αγάπη από τις συναθλήτριές μου και γι’ αυτό με περηφάνια ανακοινώνω ότι είμαι ιδιοκτήτρια της ομάδας North Carolina Courage», σημείωσε στα social media.

Την ίδια ώρα, η 23χρονη Γιαπωνέζα προετοιμάζεται για το Australian Open (8-21/2), όπου θα κυνηγήσει στη Μελβούρνη τον δεύτερο τίτλο της στη διοργάνωση.

Survivor Ψηφοφορία: Ποιος θα κατακτήσει την πρώτη θέση;

MasterChef 5 – Ψηφοφορία: Ποιος είναι ο καλύτερος και πιο δημοφιλής κριτήςΕιδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Exit mobile version