Το μήνυμα του Δ. Γιαννακόπουλου: «Είμαι ξανά εδώ…»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στα γήπεδα και συνδύασε αυτή του την επιστροφή με το Break του Παναθηναϊκού μέσα στο ΣΕΦ.

Το ΑΣΕΑΔ ελάχιστες ώρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου τελικού δικαίωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και του έδωσε την δυνατότητα να βρίσκεται και πάλι εντός των γηπέδων. Ο ίδιος βρέθηκε δίπλα στην ομάδα του και βίωσε με τον δικό του τρόπο τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού, πανηγυρίζοντας δεόντως μέσα στο ΣΕΦ.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έστειλε και το μήνυμά του δηλώνοντας: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν και μας οδήγησαν στην πρώτη νίκη στη σειρά των τελικών. Κάναμε απλά το πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο και δείξαμε πως αυτή η ομάδα είχε πολλά να δώσει, παρά τα όσα ζήσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς» είπε αρχικά και πρόσθεσε « Προσωπικά αισθάνομαι δικαιωμένος και παράλληλα ιδιαίτερα ικανοποιημένος που επέστρεψα στα γήπεδα. Σεβάστηκα τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και πλέον είμαι ξανά ΕΔΩ. Περιμένουμε τον κόσμο μας να παλέψουμε μαζί για το 2-0 και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα αντάξια του ονόματος και των αξιών του συλλόγου μας».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ξέχασε τον Γιώργο Πρίντεζη για τον οποίο δήλωσε «Θα ήθελα να συλλυπηθώ τον Γιώργο Πρίντεζη για την τεράστια απώλεια με τον χαμό του πατέρα του. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι».

Exit mobile version