Πεδουλάκης: «Διαφορετικά πλέον χωρίς Διαμαντίδη. Δεν ξέρω αν θα μείνω»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υποκλίθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ για το μέλλον του τόνισε πως δεν γνωρίζει αν θα είναι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:
«Δεν το ξέρουμε αυτό, θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Εγώ επιστρατεύτηκα, έκανα την προσπάθειά μου και θα δούμε», είπε ερωτηθείς για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα.
Όσο για τον τέταρτο τελικό;
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Από τη μια είμαστε στενοχωρημένοι για τον τρόπο που χάσαμε για μια ακόμη φορά, αλλά από την άλλη είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παιδιών και τις συνθήκες που πάλεψαν. Ήμασταν στις λεπτομέρειες λίγο χειρότεροι, αλλά όλοι δείξαμε πίστη. Η αποχώρηση του Δημήτρη είναι το πιο σημαντικό γεγονός, δεν θα είναι ίδια η επόμενη μέρα γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έβαζε τα πράγματα στη θέση τους. Είναι ένας άνθρωπος που ξέραμε πως κάθε βράδυ θα είναι εκεί και θα βοηθήσει. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να κρατήσει την πίστη και την αφοσίωσή του. Ο Δημήτρης είναι παράξενο που είναι Έλληνας, όπως μου είπε κάποιος ξένος. Να είναι καλά και να έχει υγεία, να είναι κοντά μας έστω και με κάποιον άλλο τρόπο».

Διαβάστε περισσότερα: Leoforos

Exit mobile version