Μπασκόνια – Νταρουσάφακα: Ιπτάμενος Λάρκιν διέλυσε τους Τούρκους!

Φάντασμα η Νταρουσάφακα στην Ισπανία, με τους γηπεδούχους να κάνουν πάρτυ.

Τούρκικο φάντασμα ήταν η Νταρουσάφακα στην Βιτόρια με τη Μπασκόνια να κάνει επίδειξη δύναμης στο καλάθι των αντιπάλων της. Λάρκιν και Μπουμπουάς έκαναν ουσιαστικά πάρτυ χωρίς καμία ιδιαίτερη αντίσταση από τους Τούρκους. Ο Σέιν Λάρκιν δημιουργούσε και έδινε έτοιμους πόντους στην ομάδα του με αντίπαλο του, μόνο τον Γουίμπλεκιν. Η Νταρουσάφακα μετά τις 3 σερί ήττες, 2 από ελληνικές ομάδες, ηττήθηκε για ακόμα μια φορά από την Μπασκόνια , που ουσιαστικά έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Η ομάδας της Βιτόρια πήρε… εύκολα την νίκη, κάνοντας το 7 – 4.

M.VP του αγώνα ο Γερμανός Βόιτμαν 10 (2) με τον Λάρκιν 14 να τον ακολουθεί.

Κακό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες. Η Μπασκόνια έκανε ένα 4 – 0 αλλά η Νταρουάφακα μείωσε γρήγορα. Πολλά λάθη από τους γηπεδούχους κράταγαν το σκορ χαμηλά. Οι Ισπανοί φάνηκε να ελέγχουν το παιχνίδι, περιόρισαν την επίθεση της τουρκικής ομάδας. Άστοχα τρίποντα από τον Γουίμπλεκιν έδειχναν την γενικότερη εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι…

Οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό στο παιχνίδι, αφήνοντας τους Ισπανούς να κάνουν ότι ήθελαν στο δικό τους καλάθι. Τρομερή αστοχία αλλά και μεγάλη νωχελικότητα στην άμυνα στοίχισαν στους φιλοξενούμενους πολλούς πόντους. Τα τρίποντα του Γουίμπλεκιν έδιναν μια κάποια ανάσα στο παιχνίδι της Νταρουσάφακα. Ο Λάρκιν και η παρέα του έκανα τα… δικά τους και ανέβαζαν και άλλο την ομάδα της Βιτόρια, ευστοχώντας από όπου ήθελαν. Η διαφορά έφτασε στους 18 αλλά μειώθηκε ελάχιστα.

Τα κακά νέα για τη Μπασκόνια ήρθαν νωρίς με τον Λάρκιν να χρεώνεται το 2ο φάουλ του, πράγμα που δημιουργούσε πρόβλημα στους Ισπανούς. Μεγάλη αστοχία από την Νταρουσάφακα και με τον Ουόανμέικερ. Ένα χαρακτηρισικό δείγμα της αστοχίας της ήταν η 1/9 βολές της που είχε.

Η διαφορά ήταν σταθερή και στο τέταρτο δεκάλεπτο, αφού τίποτα δεν άλλαζε από πλευράς αστοχίας των φιλοξενουμένων. Η ισπανική ομάδα έφτασε στο + 25 με το ματς να είχε ουσιαστικά τελειώσει από το πρώτο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι τελείωσε με 73 – 52.

Exit mobile version