Μοίρασε την 100άρα στο Ρέθυμνο και ετοιμάζεται για… Φενέρ!

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Ρέθυμνο με 74 – 101  και κλείνει τις τελευταίες υποχρεώσεις του στη Basket League με τον καλύτερο τρόπο. 

Ο Παναθηναϊκός ενόψει του αγώνα με τη Φενέρ έκανε γερή πρόβα, εναντίον του Ρέθυμνο Cretan και πέρασε νικηφόρα από την έδρα του για την 25η αγωνιστική της ΕΣΑΚΕ. Τελευταίος αγώνας για την κανονική φάση της Στοιχιμαν Basket League εναντίον του ΠΑΟΚ την Μεγάλη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς το πρώτο ημίχρονου, παίζοντας μεστά στην επίθεση αλλά όχι και τόσο συγκεντρωμένα στην άμυνα. Οι Κρήτες κατάφεραν να σκοράρουν 41 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, δείγμα της αδιαφορίας των φιλοξενουμένων στην άμυνα τους. Οι παίκτες του Πασκουάλ με μεγάλη συγκέντρωση επιθετικά, έδειξαν ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο ικανοποίησε πολύ τον προπονητή τους. Εξαιρετική εμφάνιση του Μπουρούση στο ημίχρονο, αλλά και όλων των παικτών του τριφυλλιού, οι οποίοι είχαν μοιρασμένους τους πόντους της ομάδας τους με κύριο τροφοδότη τον αρχηγό τους, Καλάθη. Οι γηπεδούχοι δεν δυσκόλεψαν καθόλου τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά στάθηκαν στο ύψος τους, απέναντι στα 6 αστέρια. Τέλος ημιχρόνου 41 – 55.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο, αφού οι παίκτες αμφότεροι συνέχισαν το ίδιο στυλ παιχνιδιού και στο τρίτο δεκάλεπτο. Τα μακρινά σουτ, ήταν ένα ατού των φιλοξενουμένων, αλλά πλέον και η καλή τους άμυνα κάτω από το καλάθι. Η διαφορά, πλέον, είχε ανοίξει και οι Πράσινοι έδειξαν να καθαρίζουν το παιχνίδι από πολύ νωρίς, αφού οι Κρήτες δεν έβρισκαν τρόπους προκειμένου να βρεθούν μπροστά στο σκορ με τον αντίπαλο τους. Ο αρχηγός έκανε για ακόμα μια φορά κορυφαία εμφάνιση με το double double του, προετοιμασία για τον αγώνα των playoff. Ο Πασκουάλ δεν σταμάτησε να έχει απαιτήσεις από τους παίκες του, ακόμα και με τη διαφορά στους 20, θέλοντας να πάρει μια γεύση από το τι έπεται την επόμενη εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός δείχνει στα τελευταία του παιχνίδια της Basket League να τα “καθαρίζει” από την πρώτη περίοδο του αγώνα. Η διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα είχε πάρει διαστημικές διαστάσεις και έτσι ο Παναθηναϊκός έφυγε από το Ρέθυμνο νικητής. Τελικό αποτέλεσμα 74 – 101.

Exit mobile version