Τη διέλυσε με όλα του τα όπλα και πάει στο ΣΕΦ…

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε την ΑΕΚ στην έδρα της και δεν της άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης, επικρατώντας με το επιβλητικό 67 – 105.

Ένας άλλος Παναθηναϊκός

Οι Πράσινοι πιο διαβασμένοι από ποτέ ξεκίνησαν το παιχνίδι, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους, για πρώτο δεκάλεπτο, εκτοξεύοντας ήδη από τα πρώτα μόλις λεπτά τη διαφορά στα ύψη. Οι παίκτες των κιτρινόμαυρων έμοιαζαν χαμένοι στο παρκέ, μη μπορώντας να εκδηλώσουν επίθεση στο αντίπαλο καλάθι. Ο Τσάβι Πασκουάλ, απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, οι οποίοι έκοβαν και έραβαν στο παιχνίδι, κάνοντας τον αγώνα “παιχνιδάκι” για αυτούς. Ο προπονητής της ΑΕΚ, δυσαρεστημένος από την παρουσία της ομάδας του στο παιχνίδι, κάλεσε σε τάιμ άουτ για να συμμαζέψει τους παίκτες του, χωρίς όμως αυτό να έχει άμεσο αποτέλεσμα. Τέλος περιόδου 11 – 25.

Συνεχίζει με ρυθμό

Το τριφύλλι συνέχισε το καλό του ρυθμό στο παιχνίδι, φτιάχνοντας μια διαφορά μέχρι και συν 21, από την αντίπαλο του ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό για να ακολουθήσουν επιθετικά τους Πράσινους, κάτι που τους βγήκε εν μέρει, αφού έριξαν τη διαφορά στους 13. Η άμυνα, όμως, των παικτών των κιτρινόμαυρων έδινε την “άνεση” στο τριφύλλι να πυροβολεί με κάθε ευκαιρία. Μόνιμο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό το κακό σερί στις ελεύθερες βολές, κάτι το οποίο δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό. Τέλος ημιχρόνου 29 – 49.

Μιλάει ο αρχηγός

Οι Πράσινοι δεν άλλαξαν τίποτα από τη μυστική τους “συνταγή” και συνέχισαν να πυροβολούν “αλύπητα” το αντίπαλο καλάθι, αυξάνοντας ακόμα πιο πολύ τη διαφορά. Ο αρχηγός τους, Νικ Καλάθης, πραγματοποίησε ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση, δίνοντας στην ομάδα του την ενέργεια, αλλά και το μυαλό, που χρειάζονταν στον τέταρτο αγώνα. Η ΑΕΚ ήταν ανίκανη να μειώσει τη διαφορά, καθώς οι παίκτες του Πασκουάλ είχαν πάρει φωτιά και δεν σταματούσαν να ελέγχουν το παιχνίδι. Η μέγιστη τιμή, που πήρε ήταν το +27, χωρίς μεγάλες διαφορές στο σκορ. Τέλος τρίτης περιόδου 47 – 73.

Η εξέλιξη του αγώνα είχε κριθεί πριν καν αρχίσει, αφού το τριφύλλι έβαλε εξ αρχής τα θεμέλια για τη νίκη του και τη πρόκριση. Οι δύο ομάδες είχαν μεγάλη διαφορά στην απόδοση τους, εμφανές από τα πρώτα μόλις λεπτά του αγώνα και σε όλ τη διάρκεια. Ο Τσάβι Πασκουάλ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες, που διέθετε στον πάγκο του, ενώ την εμφάνιση του έκανε και ο Μιχάλης Λούτζης, ο οποίος μάλιστα κάρφωσε αλλά ευστόχησε και σε ένα εντυπωσιακό τρίποντο με άμυνα, λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και την επιβλητική νίκη. Τέλος παιχνιδιου 67 – 105.

Exit mobile version