Φιλική ήττα στα… σημεία για τον ανέτοιμο Παναθηναϊκό από την Ούνικς

Φιλική ήττα για τον Παναθηναϊκό Superfoods sto OAKA από την Ούνικς Καζάν με 65-63, στο πρώτο δυνατό ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου και με τους πράσινους να είναι εμφανώς ανέτοιμοι.

Ο Παναθηναϊκός συνολικά παρουσίασε μια μέτρια εικόνα δεδομένου ότι λείπουν και αρκετοί παίκτες του στην Εθνική. Οι Πράσινοι έδειξαν ότι έχουν μέταλλο και ετοιμάζονται για μια εξαιρετική χρoνιά. Οι απουσίες, όμως, ειδικά στο “1”, “2” ήταν εμφανείς, παρ’ όλα αυτά οι νέες προσθήκες της σεζόν φαίνεται ότι θα σώσουν τη φρεσκάδα που χρειαζόταν στο παιχνίδι.

Πολύ μέτριο μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό Superfoods στο πρώτο φιλικό αγώνα της σεζόν, λογικό -ωστόσο- αφού η ομάδα τώρα θα αρχίσει να «λύνεται» από την σκληρή προετοιμασία. Οι Πράσινοι εμφανίστηκαν κάπως “ανέτοιμοι” στο πρώτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα η Ούνικς να το εκμεταλλευτεί αυτό και να πάρει από νωρίς το προβάδισμα. Η κατάσταση αυτή οδήγησε τον Τσάβι Πασκουαλ προκειμένου να “μαζέψει” την ομάδα του. Οι παίκτες του εξάστερου δεν ανταποκρίθηκαν, όμως, όπως έπρεπε και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με την ίδια εικόνα.

Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο δεκάλεπτο με έναν Παναθηναϊκό να ψάχνει τα πατήματά του στο παρκέ, σε αντίθεση με την Ούνικς, η οποία πήγαινε αρκετά καλά. Οι πράσινοι έμεναν πίσω στο σκορ, με μικρή διαφορά, καθώς κάθε φορά που πλησίαζαν οι Ρώσοι ξέφευγαν ξανά. Αυτοί που ξεχώρισαν στα πρώτα δεκάλεπτα ήταν ο γνωστός “ύποπτος” ΚΣ Ρίβερς αλλά και οι “νέοι” του εξάστερου Ντενμον, Ογκαστ και Μητογλου. Οι παίκτες του Πασκουαλ κατάφεραν προς το τέλος του ημιχρόνου να ψαλιδισουν τη διαφορά και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Τέλος ημιχρόνου 34 – 34

Οι δύο ομάδες κατέβασαν ρυθμούς στο τρίτο δεκάλεπτο, μένοντας σε χαμηλό σκορ και παρουσιάζοντας παρόμοια εικόνα με το πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός έδειξε καλύτερα σημαδια κυρίως στους ψηλούς του με κορυφαίο τον Ζακ Ογκαστ, ο οποίος φάνηκε να ζεστάθηκε αρκετά. Τέλος τρίτης περιόδου 45 – 47.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες κινούνταν κοντά στο σκορ με το Ζακ Ογκαστ να κάνει τα μέγιστα κάτω από τη ρακέτα. Η Ουνικς άφησε μια πολύ καλή εντύπωση για τη χρονιά που έρχεται και έπειτα από την αλλαγή του προπονητή και απόκτηση του Έλληνα, Δημήτρη Πριφτη. Η Ουνικς είχε αποκτήσει μια διαφορά την οποία κρατουσε μέχρι τα τελευταία λεπτά. Τέλος αγωνα 63 – 65

Exit mobile version