Μαtch of the day: Σερβία – Ελλάδα (21:00), μεγάλος διαγωνισμός από τον ΟΠΑΠ

H Εθνική ομάδα της Ελλάδας έχει συμπληρώσει αρκετές εβδομάδες στις οποίες οι παίκτες βρίσκονται μαζί και απόψε στην Στάρκ Αρένα του Βελιγραδίου (21:00) δίνει έναν σημαντικό αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο διεθνής Τύπος, χαρακτηρίζει τον αγώνα ως μια μάχη του Νίκολα Γιόκιτς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς η λάμψη του ΝΒΑ μεταφέρεται σε ευρωπαϊκό παρκέ, όμως στην ουσία της υπόθεσης, οι Σέρβοι χρειάζονται τη νίκη καθώς τα προηγούμενα αποτελέσματα έχουν περιπλέξει την πρόκρισή τους στην τελική φάση.

Για την Εθνική μας ομάδα που είναι πρώτη στον όμιλο με Λετονία, Τουρκία, Σερβία, Βέλγιο και Μεγάλη Βρετανία, ο αποψινός αγώνας πέραν του υπαρκτού βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αποτελεί και ένα σημαντικό τεστ σε πραγματικές συνθήκες κρίσιμου αγώνα, όπως εκείνες που θα αντιμετωπίσει στο Eurobasket που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα στο Μιλάνο.

Μεγάλος διαγωνισμός του OΠΑΠ για την Εθνική ομάδα

Ο ΟΠΑΠ ως χρυσός χορηγός της Εθνικής μας ομάδας, στηρίζει την προσπάθεια των παικτών του Δημήτρη Ιτούδη για διάκριση στο επερχόμενο Eurobasket. Οι πρώτοι αγώνες του τουρνουά διεξάγονται στο Μιλάνο και η Ελλάδα φιλοδοξεί να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον όμιλο που θα τη βοηθήσουν να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα νοκ άουτ. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει σε 2 φίλους της Εθνικής ομάδας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της Ελλάδας με την Εσθονία στο Μιλάνο για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης και να στηρίζουν από κοντά τις προσπάθειές των παικτών. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό!

#diplastinethniki

Exit mobile version