ΟPAP FINAL 8: Δεύτερη μέρα με μεγάλα ματς στο ηλιόλουστο Ηράκλειο

Ήλιος, υψηλή για την εποχή θερμοκρασία και θάλασσα. Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του Χειμώνα, το Ηράκλειο είναι καλοκαιρινό και σε λίγη ώρα θα υποδεχθεί 38 τίτλους Κυπέλλου Ελλάδος στα Δύο Αοράκια. Τα 20 Κύπελλα του Παναθηναϊκού, τα 10 του Ολυμπιακού και τα 8 του Άρη ρίχνονται σήμερα στη μάχη για τη δεύτερη μέρα του OPAP FINAL 8.. Από τα δύο σημερινά παιχνίδια θα προκύψει ο 2ος ημιτελικός καθώς στην πρώτη μέρα της του OPAP FINAL 8, ΑΕΚ και Περιστέρι κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά.

ΑΕΚ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Αμφότεροι οι χθεσινοί ημιτελικοί είχαν τεράστιο ενδιαφέρον. Ο ιστορικός Πανιώνιος έβαλε πολύ δύσκολα την ΑΕΚ η οποία χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης για να κάμψει την αντίσταση της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Νίκη για την Ένωση με 88-93.

Δύσκολη πρόκριση για την ΑΕΚ επί του Πανιωνίου

Το Περιστέρι από τη δική του πλευρά με μία άμυνα πολύ ψηλού επιπέδου κατάφερε να περιορίσει τον ΠΑΟΚ και να προκριθεί στα ημιτελικά του OPAP FINAL 8. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε με 77-64 του «Δικεφάλου του Βορρά»

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ 15:45

Σήμερα στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός αντιμετωπιζει τον Άρη.
Βάσει της εικόνας τους σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα οι ερυθρόλευκοι αποτελούν την πιο ισχυρή ομάδα της διοργάνωσης. Από το 2015 μέχρι σήμερα, ο Ολυμπιακός έχει συνεχόμενες νίκες επί του Άρη και κάτι αντίστοιχο θα ήθελε να επαναλάβει και σήμερα. O Kώστας Σλούκας είναι στην αποστολή και αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στον αγώνα. Για τον Άρη, εκτός είναι οι Βασίλης Καββαδάς, Ισμαέλ Σανόγκο και Ρισόντ Πακ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΙΣ 19:15

Για τον Παναθηναϊκό ο οποίος αντιμετωπίζει στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι τον Kολοσσό Ρόδου, η συγκεκριμένη διοργάνωση μπορεί να αποτελέσει και μία ευκαιρία για ένα θετικό πρόσημο στη σεζόν, καθώς η ευκαιρία διεκδίκησης ενός τροπαίου δεν περνά πότε απαρατήρητη. Με δεδομένο ότι οι “αιώνιοι” αντίπαλοι μπορούν να συγκρουστούν στον ημιτελικό, η αποψινή δυάδα αγώνων ξεχωρίζει και κεντρίζει το ενδιαφέρον. Εκκρεμότητα στους πράσινους το τι θα συμβεί με την υπόθεση Άντριους που θα επηρεάσει και το τελικό ρόστερ, ωστόσο ο Γιώργος Παπαγιάννης επιστρέφει στη διάθεση του Ράντονιτς. Για τον Κολοσσό Ρόδου του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αλλά ελπίδα για να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό, με οδηγό το Super Cup στην αρχή της σεζόν όταν ηττήθηκε στα σημεία από τους «πράσινους».

Exit mobile version