Μιζράχι: «Άνθρωποι σαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο έφτιαξαν το μπάσκετ» (video)

Συγκινητική δήλωση του θρυλικού παράγοντα της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον κορυφαίο παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Ο Σιμόν Μιζράχι συνδεόταν με φιλία άνω των 30 ετών με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Αμφότεροι είχαν τεράστια αγάπη για τα δυο κλαμπ που διοικούσαν, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα, με τον εμβληματικό πρόεδρο των Ισραηλινών να αναφέρεται με συγκινητικά και άκρως τιμητικά λόγια στον μεγαλύτερο παράγοντα που ανέδειξε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός.

«Ήξερα τον κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο για περισσότερα από 30 χρόνια. Ήταν ένας άνδρας με τιμή, είχε αξιοπρέπεια, ήθος και τηρούσε τις παραδόσεις σε ό,τι έκανε. Εκτιμώ πολύ όλα όσα έκανε, όπως ξέρετε ήταν πολύ πιστός άνθρωπος», είπε αρχικά ο Σιμόν Μιζράχι και πρόσθεσε:

«Όταν υπήρξε η κρίση ανάμεσα στη FIBA και την Euroleague, αυτός κι εγώ αποφασίσαμε να δώσουμε μια ευκαιρία και να μείνουμε άλλον έναν χρόνο με τη FIBA με τη Suproleague που τελικά έγινε Euroleague. Άνθρωποι σαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη δουλειά τους και στο μπάσκετ, δεν μπορείς να τους βρεις κάθε μέρα».

Τέλος, σχολίασε ότι: «Άνθρωποι σαν τον Παύλο έφτιαξαν το μπάσκετ που έχουμε σήμερα και είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικό μέρος της Euroleague και όπως είπα ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε πάρα πολλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Exit mobile version