Ενα διπλό και… καλό για διπλασιασμό

Δεν φτάσαμε σε τρίτο συνεχόμενο ταμείο την Τετάρτη, αλλά ακόμα και έτσι βγάλαμε με κέρδος μια εβδομάδα με λίγα πράγματα.

Σε ρυθμούς πρωταθλημάτων σιγά σιγά και υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες. Σε παιχνίδι από τη Β΄ Ολλανδίας στοχεύουμε σήμερα και πάμε να δούμε τι έχουμε.

Τέλσταρ – Γιόνγκ Άγιαξ

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Τέλσταρ): 1Ν-0Ι-0Η

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της Τέλσταρ, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα τις μόλις δύο νίκες σε 14 αγώνες, ήταν αυτό που την οδήγησε στην 17η θέση της βαθμολογίας. Η διοίκηση της ομάδας, έκρινε πως η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει και για αυτό αποφάσισε να γίνει η χειμερινή προετοιμασία στην Τουρκία, έτσι ώστε τεχνικό τιμ και παίχτες να δουλέψουν απερίσπαστοι. Δύο ήττες με το ίδιο σκορ (2-0), από Μαλίν και ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας σε φιλικά που έδωσε, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει με 3-0 τη Φόλενταμ. Παρελθόν αποτελεί ο αριστερός μπακ Βιτσέντε (19/1), κάτι που αιφνιδίασε τους πάντες στο εσωτερικό της ομάδας. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για το ματς απέναντι στον Γιόνγκ Άγιαξ.

Απουσίες: –

Το αστείρευτο ταλέντο, αλλά και η βοήθεια που δίνεται αρκετές φορές από την πρώτη ομάδα, έχει σαν αποτέλεσμα ο «μικρός» Άγιαξ να βρίσκεται στην 7η θέση. Εννοείται πως δεν έχει δικαίωμα ανόδου στην μεγάλη κατηγορία. Στα θετικά είναι η επιστροφή του μεγάλου αστεριού της ομάδας, του επιθετικού Ζίφκοβιτς (14/13), ο οποίος πριν τη διακοπή αγωνιζόταν με την πρώτη ομάδα του «Αίαντα». Δανεικός στην Τσβόλε δόθηκε ο εξτρέµ Μπέκερ (εξτρέµ,16/4), κοντά στην έξοδο και ο µέσος Μποκάρα (4 συµ.). Νοκ άουτ οι Οβούσου (αριστερός µπακ, 12 συµ.) και Νόορντχοφ (µέσος, 9συµ.), παραµένουν εκτός οι τερματοφύλακες Λέουβενµπουρχ (7 συµ.), Αλµπλας (8 συµ.)

Απουσίες: Οβούσου (Α, 12 συμ.), Νόορντχοφ (Μ, 9 συµ.), Λέουβενµπουρχ (Τ, 7 συµ.), Αλµπλας (Τ, 8 συµ.)

Εκτίμηση: Με την επιστροφή του Ζίφκοβιτς για τον Άγιαξ, αλλά και τα χάλια της Τέλσταρ, αποκτά αξία το διπλό του 2.10.

Και μην ξεχνάτε ό,τι, στο Foxbet φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο του στοιχήματος και του online casino.

Exit mobile version