Under στα Πηγάδια για Ξάνθη και ΑΕΚ…

Δύσκολο ματς για προγνωστικά το Ξάνθη – ΑΕΚ…

Ξάνθη – ΑΕΚ

Ημ/νία: 28/10 15:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: –

Γήπεδο: SKODA Xanthi Arena (7.442)

Απόσταση: 703 χλμ.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 3

Καιρός: 16oC Αίθριος

Ξάνθη

Μπορεί να διατήρησε για μία ακόμη φορά ανέπαφη την εστία της η Ξάνθη, όμως έμεινε και πάλι χωρίς νίκη, με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στον Πανθρακικό την προηγούμενη αγωνιστική στην Κομοτηνή. Ένα ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητος, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τα δύο καρέ, ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Τσενάμο, δήλωσε παρών. Με μία νίκη στο πρωτάθλημα φέτος η Ξάνθη (1-5-2), αναμενόμενα παραμένει χαμηλά, αν και έχει ηττηθεί μονάχα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Σαφώς και τα μόλις τέσσερα γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής αποτελούν μεγάλο πρόβλημα και ενόψει της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων στο κύπελλο.
Αγωνιστικά Νέα: Απαιτητικό τεστ και σήμερα για την ομάδα του Λουτσέσκου, αφού η πρεμιέρα στο κύπελλο φέρνει αντιμέτωπη την ΑΕΚ και πρέπει να βρει λύσεις μπροστά για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Παπαστεριανός και κατά πάσα πιθανότητα παίρνει θέση στην ενδεκάδα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάλι ο εξτρέμ Σολτάνι, που ήταν εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Τσενάμο – Ζαραδούκας, Μπέρτος, Λισγάρας, Ερέα – Παπαστεριανός, Βασιλακάκης – Νιέτο, Λουσέρο, Σολτάνι – Ράνος

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και την εκτίμηση από το mimako

Προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος..

Exit mobile version