Ασος η Βαλένθια

Τον πρώτο λόγο θα έχει η Σεβίλλη κόντρα στη Βαλένθια… 

Σεβίλλη – Βαλένθια

Ημ/νία: 29/11 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1229

Γήπεδο: Ramon Sanchez Pizjuan (45.500)

Απόσταση: 655 χλμ.

Διαιτητής: Καρμπάγιο

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sports 2

Καιρός: 16oC Αίθριος

Σεβίλλη

Οι δύο κολλητές ήττες σε πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ επανέφεραν την απογοήτευση και τους προβληματισμούς στις τάξεις της. Στην εγχώρια λίγκα ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δικαίως ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Σοσιεδάδ. Την Τετάρτη συνετρίβη 4-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ και πλέον ελπίζει μόνο στην 3η θέση του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. «Παιδική χαρά» η αμυντική της γραμμή, πήγε στράφι η καλή επιθετική της λειτουργία. Ο αθλητικός διευθυντής Μόντσι πάντως φρόντισε να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και τον τεχνικό Έμερι. Αξιοπρόσεκτο πως εντός έδρας μετράει 4 σερί νίκες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, σε όλες σκόραρε μίνιμουμ δύο φορές. Ο προπονητής της αντιμετωπίζει τη Βαλένθια, στην οποία δούλεψε αρκετά επιτυχημένα από το 2008 μέχρι το 2012.

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός οι ενδεκαδάτοι Μπέτο (γκολκίπερ), Παρέχα (στόπερ), Καρίσο (στόπερ) και ο συμπληρωματικός εξτρέμ Κακουτά, νέα απώλεια ο χρήσιμος στόπερ Αντρεόλι, που τραυματίστηκε σοβαρά και χάνει τη σεζόν. Δεν ανακοινώθηκε αποστολή από τον Έμερι, που λογικά θα ανακατέψει την τράπουλα. Μαριάνο-Κόκε και Γκαμεϊρό-Ιμόμπιλε μάχονται για τις θέσεις του δεξιού μπακ και του μοναδικού προωθημένου. Την Τετάρτη θα φιλοξενηθεί από τη Λογρονές για το Κύπελλο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Σέρχιο Ρίκο – Μαριάνο (Κόκε), Ραμί, Κολοτζιέτζακ, Τρεμουλινάς – Ενζονζί, Κριτσόβιακ – Κονοπλιάνκα, Μπανέγα, Βιτόλο – Ιμόμπιλε (Γκαμεϊρό)

Ντέρμπι στο Πιθχουάν και ο Petric αναλύει και προτείνει.

Διαβάστε τις αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Exit mobile version