Στοίχημα: Θα καταφέρει η Νόριτς να νικήσει την Τσέλσι;

Εχει πολλούς λόγους απόψε η Νόριτς για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στην Τσέλσι και να μας δείξει το δρόμο για ένα… γερό στοιχηματικό ταμείο!

Νόργουιτς – Τσέλσι

Ημ/νία: 1/3 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 596

Α’ Γύρος: Τσέλσι – Νόργουιτς 1-0

Γήπεδο: Carrow Road

Απόσταση: 199 χλμ.

Τηλ. Μετάδοση: Otesport 5 HD

Καιρός: 8oC Ψυχρός

Νόργουιτς

Μέχρι το 89′ άντεξε η άμυνα της Νόργουιτς την πίεση της Λέστερ, όμως το γκολ που δέχτηκε σε εκείνο το χρονικό σημείο οδήγησε σε ακόμα μία ήττα. Η πτωτική πορεία της ομάδας, που έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό από τα επτά τελευταία παιχνίδια, ανησυχεί έντονα τους οπαδούς, αλλά και τον προπονητή Αλεξ Νιλ. «Το πιο εύκολο από όλα είναι να τα παρατήσουμε και να περιμένουμε μοιρολατρικά τον υποβιβασμό. Θέλει κανείς κάτι τέτοιο; Αφού λοιπόν κανείς δεν το θέλει, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πρέπει να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε ματς, ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλος. Μια νίκη τα αλλάζει όλα και κυρίως την ψυχολογία», είπε ο Νιλ.

Αγωνιστικά Νέα: Από τραυματισμούς ταλαιπωρούνται οι αμυντικοί Γουίσντομ (7/0), Μπασόνγκ (26/1) και ο μεσοεπιθετικός Χούλαχαν (21/4), ο πρώτος λογικά θα απουσιάσει, οι άλλοι δύο έχουν κάποιες πιθανότητες να είναι διαθέσιμοι. Ο μεσοεπιθετικός Μπάμφορντ (2/0) είναι δανεικός από την Τσέλσι και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Νιλ ενδέχεται να παρατάξει σχήμα με ενισχυμένο κέντρο άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα: (5-4-1): Ρουντ – Πίντο, Μπένετ, Μάρτιν, Κλόζε, Μπρέιντι – Ρέντμοντ, Τετέι, Χόουσον, Νέισιμιθ – Μποκανί

Τσέλσι

Το αήττητο σερί της Τσέλσι επί αγγλικού εδάφους συνεχίζεται από την ημέρα που ο Γκους Χίντινκ ανέλαβε την τεχνική η ηγεσία, έχοντας φτάσει στις έντεκα αγωνιστικές (πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες). Οι Λονδρέζοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 42′ απέναντι στη Σαουθάμπτον, όμως απάντησε στο 75′ (Φάμπρεγκας) και στο 89′ (Ιβάνοβιτς), παίρνοντας τους τρεις πόντους. Μπορεί το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ να προσφέρουν περισσότερες πιθανότητες διάκρισης, όμως ο Ολλανδός προπονητής δεν δείχνει διατεθειμένος να… παρατήσει το πρωτάθλημα, άλλωστε είναι και θέμα πρεστίζ για την Τσέλσι να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Αγωνιστικά Νέα: Σε πορεία επιστροφής βρίσκεται ο αμυντικός Τέρι (21/1, αρχηγός), όμως δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει τη συμμετοχή του και λογικά θα μείνει ξανά εκτός. Απουσιάζουν σε σταθερή βάση ο επιθετικός Φαλκάο (9/1) και ο αμυντικός Ζουμά (23/1), ενώ θεωρείται ανέτοιμος ο νεοφερμένος φορ Πάτο. Το τελευταίο πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του εξτρέμ Πέδρο (21/4), ο οποίος θα λείψει.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Κουρτουά – Αθπιλικουέτα, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Ράχμαν – Μίκελ, Φάμπρεγκας – Οσκαρ, Γουίλιαν, Αζάρ – Ντιέγκο Κόστα

Διαβάστε την εκτίμηση του αγώνα από τον Saladin και…

τις αναλύσεις όλων των αγώνων στην εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Exit mobile version