Στοίχημα: Γέρνει προς τον Μονακό το ματς με την Μπορντό

Επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα και στοιχηματικές ευκαιρίες στο Μονακό – Μπορντό προς την πλευρά των γηπεδούχων…

Μονακό – Μπορντό

Ημ/νία: 1/4 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 736

Α’ Γύρος: Μπορντό – Μονακό: 3-1

Γήπεδο: Stade Louis II. (18.523)

Απόσταση: 825 χλμ.

Διαιτητής: Μπαστιάν

Τηλ. Μετάδοση: NovaSports 3

Καιρός: 15oC Αίθριος

Μονακό

Η Μονακό πέτυχε τη μεγαλύτερη φετινή της νίκη, αφού κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα στη χρονιά που αλώνει το Παρίσι. Η ομάδα του Ζαρντίμ ήταν εξαιρετικά στημένη, ο Λοβ αρχίζει και προσαρμόζεται σκοράροντας σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η Παρί είναι ήδη πρωταθλήτρια και σκέφτεται την Μάντσεστερ Σίτι, οπότε όλα συνετέλεσαν στο τελικό 0-2. Με αυτή τη νίκη ξεπέρασε τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια, που την κάνουν να κινδυνεύει να χάσει τη 2η θέση και το απ’ ευθείας εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Γι’ αυτό το λόγο ο Ζαρντίμ ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν αυτή τη νίκη, όσο μεγάλη κι αν ήταν και να επικεντρωθούν στην Μπορντό.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο μέσος Αντ. Τραορέ (10/3), ο μέσος Πάσαλιτς (16/3) και ο κορυφαίος μέσος Μουτίνιο (23/1). Επίσης εξακολουθεί να είναι τιμωρημένος ο χρήσιμος μέσος Ντιράρ (14/1), ενώ υπάρχουν δυο σημαντικές επιστροφές.

Πρόκειται για τον ακραίο αμυντικό Φάμπιο Κοεντράο (14/3) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τον εξαιρετικό Πορτογάλο μέσο Μπερνάρντο Σίλβα (26/5).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Σούμπασιτς – Φαμπινίο, Γουάλας, Ρικάρντο Καρβάλιο, Κοεντράο – Τουλαλάν, Μπακαγιόκο – Μπερνάρντο Σίλβα, Λεμάρ, Χέλντερ Κόστα – Βάγκνερ Λοβ

Μπορντό

Τι κι αν έφυγε ο Σανιόλ, ο Ραμέ δεν είναι θαυματοποιός. Η Μπορντό μετά από μία άσχημη εμφάνιση μπροστά στο κοινό της (το οποίο στηρίζει τον Ραμέ και συσπειρώνεται ξανά), έμεινε στο 1-1 με την Μπαστιά. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό. Όχι μόνο αφήνει την Μπορντό δίχως νίκη για πέμπτο συνεχόμενο ματς, αλλά και η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη έχει πλέον μειωθεί στους έξι βαθμούς και ουδείς εκ των «γιρονδίνων» μπορεί να αισθάνεται άνετα. Ο Ραμέ απαίτησε τουλάχιστον τον ένα βαθμό σήμερα, όσο δύσκολο κι αν είναι το παιχνίδι αυτό για την ομάδα του και προσπαθεί να επενδύσει περισσότερο στην ψυχολογία, αφού αγωνιστικά είναι σχεδόν αδύνατο να βελτιώσει δραματικά την κατάσταση.

Αγωνιστικά Νέα: Όσον αφορά το ιατρικό – και όχι μόνο – δελτίο απών και πάλι ο αναντικατάστατος αρχηγός κίπερ Καρασό (20 συμμετοχές). Λείπουν επίσης οι Μπελάι (βασικότατος μέσος, 18/1), Παλουά (αμυντικός, 1/0), Σερτίκ (αμυντικός μέσος, 1/0), Μαουλούν (μέσος, 1/1) Σονί (μέσος, 2/0), ο αμυντικός Ντεμπισί (4/0), ο μέσος Σαντόμ (23/1), ο τιμωρημένος αμυντικός Σανέ (10/0) και ο κορυφαίος επιθετικός της, Τσικ Ντιαμπατέ (18/7).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Μπερναρντονί – Κοντεντό, Γκιλμπέρ, Γιαμπερέ, Γκάγιτς – Πόκο, Πλάσιλ, Αμπ. Τραορέ, Ουνάς – Κρίβελι, Ρολάν

Διαβάστε την εκτίμηση του Zahir για τον αγώνα

Exit mobile version