Στοίχημα: Ολοταχώς για 2-3 γκολ το Μίλαν – Γιουβέντους

Πρόβα… τελικού κυπέλλου για Μίλαν και Γιουβέντους…

Μίλαν – Γιουβέντους

Ημ/νία: 9/4 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2366

Α’ Γύρος: 1-0

Γήπεδο: Stadio Giuseppe Meazza (80.018)

Απόσταση: 138 χλμ.

Διαιτητής: Ορσάτο

Τηλ. Μετάδοση: Ote Sports 1

Καιρός: 12oC Αίθριος

Μίλαν

Μία σφαλιάρα μετά την άλλη συνεχίζει να δέχεται η ομάδα του Μιλάνου, που έχει μαζέψει μόλις 2 βαθμούς σε 4 παιχνίδια και συγκεκριμένα μετράει μία νίκη σε έξι αγώνες. Τελευταία ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Αυτή η συγκομιδή σίγουρα δεν συνάπτει στις δηλώσεις του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πριν κάποιο καιρό για τον στόχο της τριάδας ενώ “οφσάιντ” στο θέμα των δηλώσεων φαίνεται να είναι και ο Μπερλουσκόνι, που δεν έχει κρύψει την δυσαρέσκεια του στο πρόσωπο του Σέρβου τεχνικού. Σημαντικό ρόλο δείχνει να έχει παίξει η απουσία του Νιάνγκ από την επίθεση μετά το τροχαίο του και κατ’ επέκταση την αδυναμία τροφοδότησης του Μπάκα. Στην άμυνα δε, ιδιαίτερη πληγή τείνουν να γίνουν οι στατικές φάσεις, απ’ όπου έχουν προέλθει το 46% των τερμάτων που έχει δεχτεί.

Αγωνιστικά Νέα: Πάντως οι ελλείψεις έχουν να κάνουν και με τις εναλλακτικές που έχει ο Σέρβος τεχνικός, αφού οι παίκτες στις πτέρυγες, Χόντα (36/4) και Μποναβεντούρα (34/7), δείχνουν κουρασμένοι ενώ ιδιαίτερο βάρος δείχνει να δέχεται και ο Μπερτολάτσι (27/1) στον άξονα που θα χάσει την αναμέτρηση κόντρα στη Γιουβέντους λόγω τιμωρίας. Πολύ πιθανό να δούμε και το Μπαλοτέλι να ξεκινάει κόντρα στους “μπιανκονέρι” αφού τα ντέρμπι είναι το “φόρτε” του ιδιόρρυθμου Ιταλού επιθετικού.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Ντόναρουμα – Αντονέλι, Ρομανιόλι, Άλεξ, Αμπάτε – Μποναβεντούρα, Κούσκα, Πόλι, Χόντα – Μπαλοτέλι (17/3), Μπάκα.

Γιουβέντους


Απτόητοι συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα οι “μπιανκονέρι” που δείχνουν όσο καλύτερα γίνεται ότι δεν τους επηρέασε ο πικρός αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η “μεγάλη κυρία” βρέθηκε έξι βαθμούς μακριά από τους διώκτες της, αφού η Νάπολι δεν τα κατάφερε στο Ούντινε κόντρα στην Ουντινέζε. Αντίθετα, η Γιουβέντους τόσο απέναντι στην Τορίνο όσο και απέναντι στην Έμπολι απέδειξε ότι στο ρελαντί μπορεί να καθαρίσει την υπόθεση του πρωταθλήματος στις 7 αναμετρήσεις που έχουν απομείνει και να φτάσει στην πέμπτη σερί κατάκτηση του Scudetto. Ο Αλέγκρι πάντως δήλωσε ότι δεν τελείωσε ακόμα η υπόθεση πρωτάθλημα και απαιτείται πλήρης συγκέντρωση και επαγγελματισμός προκειμένου να κατακτήσει εκ νέου τον τίτλο η ομάδα του.

Αγωνιστικά Νέα: Πάνω στην ώρα αρχίζει να δείχνει τα διαπιστευτήρια του ο Ρουγκάνι (14/0), αφού τα πηγαίνει περίφημα κάθε φορά που επιλέγεται από τον Ιταλό τεχνικό. Στο Μιλάνο δεν θα ταξιδέψουν πάντως και οι Κιελίνι (31/0), Κεντίρα (22/4) και Ντιμπάλα (40/18) αφού τόσο ο έμπειρος αμυντικός αλλά και ο “φαντεζί” επιθετικός των “μπιανκονέρι” ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Ο Γερμανός μέσος είναι τιμωρημένος για τη Γιουβέντους, που παρουσίασε το Under 2,5 στα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια για τη Serie A.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Μπουφόν – Ρουγκάνι, Κιελίνι, Μπαρτζάλι – Σάντρο, Πογκμπά, Μαρκίσιο, Στουράρο, Λίχσταϊνερ – Μάντζουκιτς, Μοράτα.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.foxbet.gr την εκτίμιση για το στοιχηματικό ποντάρισμα της ημέρας.

Exit mobile version