Στοίχημα: Τότεναμ έστω και… δύσκολα

Θα καταφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπλοκάρει την Τότεναμ που κυνηγά την πρωτοπόρο Λέστερ;

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ημ/νία: 10/4 18:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2551

Α’ Γύρος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 1-0

Γήπεδο: White Hart Lane (36.284)

Απόσταση: 324 χλμ.

Διαιτητής: Ντιν

Τηλ. Μετάδοση: Otesport 1 HD

Καιρός: 13oC Αίθριος

Τότεναμ

Μεγάλωσε η απόσταση από την πρωτοπόρο Λέστερ για την Τότεναμ, έπειτα από την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Λίβερπουλ. Δέχτηκε πίεση, ο γκολκίπερ Γιορίς την έσωσε σε κάποιες περιπτώσεις, στο 51′ δέχτηκε γκολ, ισοφάρισε στο 63′ και στο τελευταίο μισάωρο θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να πιστεύεις στις δυνάμεις σου και να είσαι συγκεντρωμένος στο σκοπό σου. Δεν είναι δική μας δουλειά να ασχοληθούμε με το τι κάνει η Λέστερ. Δική μας δουλειά είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», σημείωσε ο προπονητής Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Αγωνιστικά Νέα: Σε πορεία επιστροφής από τους τραυματισμούς τους βρίσκονται ο αμυντικός Βερτόνγκεν (23/0) και ο εξτρέμ Ν’Τζιέ (7/0), μάλιστα ο πρώτος, εφόσον κριθεί έτοιμος, ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις ο μεσοεπιθετικός Λαμέλα (28/3) και λογικά θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Η μοναδική βέβαιη απουσία είναι εκείνη του τραυματία μέσου Μπενταλέμπ (5/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Γιορίς – Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βίμερ, Ρόουζ – Ντάιερ, Ντεμπελέ – Λαμέλα, Αλι, Ερικσεν – Κέιν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χωρίς να είναι καλύτερη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικράτησε 1-0 της Εβερτον και διατήρησε τις ελπίδες της για την κατάληψη της τέταρτης θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το αποτέλεσμα την κολακεύει, καθώς η αντίπαλός της είχε δοκάρι και άλλες ευκαιρίες, οπότε η ισοπαλία έμοιαζε ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η Γιουνάιτεντ μάχεται σε δύο μέτωπα, καθώς την Τετάρτη ακολουθεί ο εκτός έδρας επαναληπτικός αγώνας για το Κύπελλο, με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το Κύπελλο άλλωστε είναι το μοναδικό τρόπαιο που διεκδικεί η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ.

Αγωνιστικά Νέα: Κάπως καλύτερα είναι τα πράγματα στο μέτωπο των τραυματιών, αφού μετά από καιρό είναι διαθέσιμοι ο στόπερ Τζόουνς και οι μπακ – χαφ Βαλένσια, Γιανγκ. Εξακολουθούν να μην υπολογίζονται ο μέσος Σβάινσταϊγκερ (18/1), ο αμυντικός Σο (5/0) και ο επιθετικός Ρούνεϊ (22/7), ενώ το τελευταίο πρόβλημα είναι αυτό του μεσοαμυντικού Μπλιντ (29/1), ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα δώσει το παρών.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Ντε Χέα – Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Φονσού Μενσά – Σνάιντερλεν, Κάρικ – Μάτα, Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ – Ράσφορντ

Διαβάστε την εκτίμηση του Saladin για την αναμέτρηση

Exit mobile version