Στοίχημα: Δυνατή επιλογή η Μπράιτον…

Εχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης ο άσος της Μπράιτον κόντρα στη Φούλαμ…

Μπράιτον – Φούλαμ

Ημ/νία: 15/4 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 889

Γήπεδο: The American Express Community Stadium (30.750)

Απόσταση: 76 χλμ.

Καιρός: 4oC Άστατος

Μπράιτον

Για ακόμα μία αναμέτρηση η Μπράιτον έδειξε ότι έχει… κότσια και θέληση για να βρεθεί εντός της πρώτης δυάδας. Κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ συνάντησε δυσκολίες, αλλά τελικά μπόρεσε να επικρατήσει με 2-1, έχοντας κάνει συνολικά πολύ καλή εμφάνιση. Αήττητη παραμένει η Μπράιτον στα εννιά τελευταία παιχνίδια της, σκοράρει με πολύ καλό ρυθμό. Προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό της η ομάδα του Κρις Χιούτον, η οποία τελικά μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα με τον Ντανκ στο 27ο λεπτό, με την απάντηση να έρχεται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Την τελευταία κουβέντα ωστόσο την είπε η Μπράιτον με τον Σίντγουελ στις καθυστερήσεις.

Αγωνιστικά Νέα: Και σε αυτή την εβδομάδα η Μπράιτον θα στερηθεί των υπηρεσιών του πολύπειρου επιθετικού Ζαμόρα, ο οποίος έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς του, όμως έτοιμος να γυρίσει στο σημερινό παιχνίδι ο φορ Μπάλντοκ και ίσως βρεθεί στη βασική ενδεκάδα. Εκτός πλάνων πάντα ο αμυντικός Χουνενμάιερ, ο μέσος Ροσένιορ και ο μέσος Μαρτς, όλοι τους απέχουν εδώ και λίγο καιρό και στην ουσία δεν επηρεάζουν. Επέστρεψε από δανεισμό ο επιθετικός Ελβις Μανού.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ανκεργκεν – Ντανκ, Καλδερόν, Γκριρ, Σάιτορ – Καγιάλ, Κροφτς, Στίφενς – Λούα Λούα, Μέρφι, Χάμπο

Φούλαμ

Εχει βγάλει χαρακτήρα στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν η Φούλαμ, η οποία τρέχοντας αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων και τριών διαδοχικών επικρατήσεων, έχει καταφέρει να πάρει απόσταση 10 βαθμών από τον υποβιβασμό. Στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Κάρντιφ, σε ένα ματς στο οποίο μάλιστα έμεινε και πίσω στο σκορ. Η Κάρντιφ έκανε καλύτερο πρώτο ημίχρονο και με τον Ιμερς στο 41ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Η απάντηση ήρθε από τον Ντεμπελέ στο πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους, ενώ στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό αυτών, ο Χάιντμαν έκανε το 2-1 για τη Φούλαμ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια για την ομάδα από το Λονδίνο. Η Φούλαμ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του σημαντικού αμυντικού Κρίστενσεν (21/1), όπως και σε εκείνες του εναλλακτικού αμυντικού Μπερντ (4 συμμ.). Πάντα εκτός μάχης βρίσκονται ο κίπερ Μπετινέλι και ο μέσος Τάνικλιφ λόγω τραυματισμού. Ο πρώτος πλησιάζει σταδιακά στην επιστροφή του πάντως.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-1-2): Λιούις – Χάτσινσον, Φόσερ, Μποντούροφ, Αμορεμπιέτα – Μπερν, Ο’ Χάρα, Κάβανα – Κατσάνικλιτς – Ντεμπελέ, ΜακΚόρμακ

Διαβάστε την εκτίμηση του Κοτσιμπού για την αναμέτρηση

Exit mobile version