Στοίχημα: Μεγάλο ενδιαφέρον στο Μπάγερν – Βέρντερ

Η Μπάγερν φιλοξενεί τη Βέρντερ Βρέμης σε ένα ματς με εξαιρετικό στοιχηματικό ενδιαφέρον…

Μπάγερν – Βέρντερ Βρέμης

Ημ/νία: 18/4 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1622

Γήπεδο: Allianz-Arena (75.000)

Απόσταση: 767 χλμ.

Διαιτητής: Στίλερ

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 3

Καιρός: 8oC Άστατος

Μπάγερν

Το πρωτάθλημα έχει εξασφαλιστεί από την στιγμή που η διαφορά είναι στους +6 με τέσσερις αγώνες να υπολείπονται, στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στα ημιτελικά. Αυτό που μένει είναι να κάνει το λογικό απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης στον αποψινό ημιτελικό. Για να φτάσει εδώ επικράτησε με 0-3 της Μπόχουμ εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια παράπονα από τη διαιτησία. Τότε είχε σκοράρει δις ο Λεβαντόφσκι, ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει και ο Τιάγκο. Για το πρωτάθλημα, το Σάββατο είχε σχετικά ένα εύκολο απόγευμα, παρά το ότι μέχρι το πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε αρκετά. Εν τέλει νίκη με 3-0 την Σάλκε.

Αγωνιστικά Νέα: Επανέρχεται ο Αλόνσο (μέσος, 25/0). Συνεχίζει εκτός ο Τζερόμ Μπόατενγκ (αμυντικός, 17/0) και ο Μπάντστουμπερ (αμυντικός, 7/0). Σταθερά εκτός ο Ρόμπεν (μέσος, 15/4) λόγω τραυματισμού. Αίνιγμα το τι θα χρησιμοποιήσει ο Ισπανός τεχνικός. Λογικά θα δούμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με όλους τους σταρ μέσα. Ερωτηματικό η τετράδα της άμυνας, που θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-1-4-1): Νόιερ – Λαμ, Κίμιχ, Μαρτίνεζ, Αλάμπα – Βιντάλ – Ριμπερί, Τιάγκο, Τ.Μούλερ, Ντάγκλας Κόστα – Λεβαντόφσκι.

Βέρντερ Βρέμης

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε στα προημιτελικά να προκριθεί επί της Λεβερκούζεν με 1-3. Εξαιρετική εμφάνιση των “μουσικών” σε άμυνα και επίθεση. Παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 αρκετά νωρίς, είχε απίστευτα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασε σαν μεγάλη ομάδα. Ανέτρεψε το 1-0 με τους Γκαρσία και Πιζάρο, πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και παίζοντας με παίκτη παραπάνω, σφράγισε την πρόκριση με τον Γκρίλιτς. Σπουδαία εμφάνιση και το Σάββατο για το πρωτάθλημα, όπου νίκησε τη Βόλφσμπουργκ με 3-2 κάνοντας ένα τεράστιο βήμα παραμονής. Πρόκληση το παιχνίδι με την Μπάγερν, στα υπέρ ότι δεν έχει κανένα άγχος.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει στα εκτός ο μέσος Μπάργκφρεντε (14/0). Επανέρχεται ο Ντζιλομποτζί (στόπερ, 10/1). Επανέρχεται ο Πιζάρο (φορ, 23/12) όπως και ο αρχηγός Φριτς, οι οποίοι έδωσαν το παρών και το Σάββατο κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Παιχνίδια τακτικής από τον Σκρίπνικ που δήλωσε ότι ο Πιζάρο δεν θα παίξει λόγω ροτέισον. Το “χρυσό” 4-1-4-1 του κυπέλλου δεν πρόκειται να το αλλάξει ο Ουκρανός τεχνικός.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-1-4-1): Βιντβαλντ – Γκέμπρε Σελασιέ, Ντζιλομποτζί, Βέστεργκαρτ, Σ. Γκαρσία – Γκρίλιτς – Γιαταμπαρέ, Φριτς, Γιουνούζοβιτς, Μπάρτελς – Πιζάρο.

Διαβάστε την εκτίμηση του Germanou για τον μεγάλο ημιτελικό.

Exit mobile version