Ρίσκο με τα γκολ στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παναχαϊκή το απόγευμα της Τρίτης (22/1) στην Τούμπα, όπου αναζητά την ανατροπή της ήττας (2-1) στην Πάτρα και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν… μάγεψε με την απόδοσή του στον πρώτο αγώνα του «ζευγαριού», καθώς οι «ροσονέρι» της Αχαΐας έκαναν την μεγάλη έκπληξη και πήραν τη νίκη 2-1, η οποία θεωρητικά τους δίνει ένα ισχνό προβάδισμα στην υπόθεση της πρόκρισης. Ωστόσο, δύσκολα η Παναχαϊκή θα καταφέρει να ολοκληρώσει το «θαύμα» απέναντι στους Μακεδόνες.

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες το απόγευμα της Τρίτης (22/1) στον επαναληπτικό που θα λάβει χώρα στο στάδιο της Τούμπας και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα πάρει το «εισιτήριο» και θα κλείσει θέση στην επόμενη φάση, στην πορεία για την υπεράσπιση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου στην διοργάνωση.

Βέβαια, οι αποδόσεις δεν προσφέρονται για στοιχηματισμό, καθώς η νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά» θεωρείται… δεδομένη και για τον λόγο αυτό, θα ρισκάρουμε στην ενότητα των γκολ. Κάτι η διάθεση των «ασπρόμαυρων» να δείξουν πως παραμένουν σε καλό… φεγγάρι, μετά την επιστροφή από τις διακοπές των Χριστουγέννων, κάτι η κατάσταση που επικρατεί στους Πελοποννήσιους με τα διοικητικά, μας οδηγούν στην επιλογή των 4-6 γκολ, η οποία πληρώνει 2,25 στον ΟΠΑΠ.

Η πρότασή μας:
1020: ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 4-6 ΓΚΟΛ 2,25

Exit mobile version