Ρίσκο στον τελικό Ισπανίας

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Βαλένθια για τον δεύτερο τίτλο στην Ισπανία.

Ο τελικός του Copa del Rey θα γίνει στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» την έδρα της Μπέτις στην Σεβίλλη και είναι μονός, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και έπειτα πέναλτι.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να κατέκτησε το πρωτάθλημα της Liga, ωστόσο, το «στραπάτσο» στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» έχει αφήσει ανοικτές πληγές στο «συγκρότημα» του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Από την άλλη, οι «νυχτερίδες» έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην πρώτη κατηγορία, με τη νίκη 2-0 επί της Βαγιαδολίδ, η οποία έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «εισιτήριο» για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Σε αντίστοιχη περίπτωση την περσινή χρονιά, οι «μπλαουγκράνα» είχαν ξεσπάσει 5-0 στην Σεβίλλη και είχαν κατακτήσει τον τίτλο. Ωστόσο, το ματς του Σαββάτου δεν είναι το ίδιο, μια και οι Καταλανοί έχουν και αγωνιστικά προβλήματα. Θα ρισκάρουμε με την επιλογή της ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, η οποία πληρώνει 4,35 στον ΟΠΑΠ.

Η πρότασή μας:
530: Μπαρτσελόνα – Βαλένθια Χ 4,35

Exit mobile version