Super League: Ρίσκο σε Περιστέρι και «Γεντί Κουλέ»

Επιστροφή στη δράση για την Super League με τρεις αναμετρήσεις.

Το Σάββατο (14/9) οι ομάδες της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας επιστρέφουν στην δράση μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις ανάγκες των εθνικών ομάδων. Το πρώτο… μενού περιλαμβάνει τρία ματς.

Αρχικά, στις 19:00 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στις 19:15 ο ΟΦΗ θα παίξει με τον Παναιτωλικό και στις 21:30 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Βόλο. Εμείς στοιχηματικά θα εξετάσουμε τα δύο πρώτα ματς.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ θα τεθούν αντιμέτωποι με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι γηπεδούχοι θέλουν να… σπάσουν το ρόδι στην φετινή Super League, μετά από δύο ισοπαλίες, ενώ οι «ασπρόμαυροι» θα παλέψουν για το 3Χ3. Πάντως, αμφότεροι οι «μονομάχοι» αντιμετωπίζουν προβλήματα στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε στο G/G που πληρώνει 1,93 στον ΟΠΑΠ.

Τέλος, στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 3-1 επί του Παναθηναϊκού, ενώ ο Παναιτωλικός από την εντός έδρας ήττα 2-1 από την Ξάνθη. Θα ποντάρουμε στην έλλειψη ρυθμού που αναμένεται να έχουν οι δύο ομάδες, λόγω της διακοπής και θα ρισκάρουμε στο Χ που το βρίσκουμε στο 3,25 στον ΟΠΑΠ.

Η πρότασή μας:
602: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ G/G 1,93
608: ΟΦΗ – Παναιτωλικός Χ 3,25

Exit mobile version