Ντέρμπι Αϊντχόφεν-Άγιαξ με έπαθλο ακόμα έναν τίτλο!

Ο τελικός κυπέλλου Ολλανδίας στο Pamestoixima.gr με περισσότερες από 220 στοιχηματικές επιλογές

Τελικός κυπέλλου στην Ολλανδία (19.00), με την Αϊντχόφεν να διεκδικεί το τρόπαιο από τον περυσινό κάτοχο Άξγαξ.

Μετά από αρκετά χρόνια, τα δύο μεγαλύτερα ονόματα και οι πιο παραδοσιακές δυνάμεις του Ολλανδικού ποδοσφαίρου, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε έναν τελικό κυπέλλου.

Ένα παραδοσιακό ντέρμπι που θα κριθεί στην θέληση και το πάθος, ένας αγώνας αποδείξεων που θα κρίνει έναν τίτλο για τον οποίον αμφότερες οι ομάδες είναι πεινασμένες.

Η σημερινή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Ντε Κάουπ», την έδρα της Φέγενορντ, κρύβει μια ιδιαιτερότητα, καθώς οι προπονητές των δυο ομάδων δεν θα βρίσκονται στους πάγκους τους στο τέλος της σεζόν.

Ο Τεν Χαχ έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ρόγκερ Σμιντ έχει ανακοινώσει πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της PSV το καλοκαίρι.

Η Αϊντχόφεν προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Conference League από την Λέστερ, ενώ στο ολλανδικό πρωτάθλημα μετρά οκτώ παιχνίδια αήττητη με επτά νίκες και μια ισοπαλία.

Από την άλλη, ο Άξιαξ επικράτησε με 2-1 της Σπάρτα Ρότερνταμ την περασμένη αγωνιστική και έφτασε τις πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς στην Eredivisie.

Στα προηγούμενα ματς μεταξύ των δυο ομάδων, ο Αίαντας κέρδισε και τις δυο φορές για το πρωτάθλημα (5-0 εντός και 2-1 εκτός έδρας), ωστόσο ηττήθηκε στο Σούπερ Καπ με 4-0 μέσα στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα».

Ο Αγιαξ είναι ο πολυνίκης του θεσμού, έχοντας στην τροπαιοθήκη του 20 κύπελλα, ενώ έχει βρεθεί σε τελικό 26 φορές . Η Αϊντχόφεν έχει αναδειχθεί κυπελλούχος 9 φορές, παίρνοντας μέρος σε 17 τελικούς.

Οι δυο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες ακόμα τρεις φορές σε τελικό (1970, 1998, 2006), με τον Άγαξ να μετρά ισάριθμες κατακτήσεις.

Ο σημερινός τελικός ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Άγιαξ αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του ποδοσφαίρου, με το Pamestoixima.gr να προσφέρει περισσότερες από 220 στοιχηματικές επιλογές.

Ανάμεσα σε αυτές, βρίσκονται η κατάκτηση του τροπαίου, το τελικό αποτέλεσμα & over/under, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, η διπλή ευκαιρία, το ακριβές σκορ, η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, η μέθοδος της κατάκτησης του τροπαίου, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το σκορ πολλαπλών επιλογών, το ακριβές σύνολο γκολ, το g/ng 1ου ημιχρόνου, το να κερδίσει ο Άγιαξ και τα δύο ημίχρονα, ο παίκτης που θα σκοράρει το πρώτο γκολ, το να σκοράρει η Αϊντχόφεν και στα δύο ημίχρονα, ο παίκτης που θα σκοράρει & θα κερδίσει η ομάδα του και ο νικητής των κόρνερ.

Exit mobile version