Φινάλε «θρίλερ» στην Serie B!

Η τελευταία αγωνιστική της 2ης κατηγορίας του Ιταλικού πρωταθλήματος στο Pamestoixima.gr με περισσότερες από 170 στοιχηματικές επιλογές σε κάθε παιχνίδι

Η αγωνία στο κατακόρυφο στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, αφού τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Η 38η αγωνιστική θα καθορίσει το ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια, ποια θα πάρει την απευθείας άνοδο και ποιες θα παλέψουν στα playoff για την συμμετοχή τους στην Serie A την επόμενη σεζόν.

Σέντρα σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια της Serie B στις 21.30, με το Pamestoixima.gr να προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για κάθε αναμέτρηση.

Λέτσε-Πορντενόνε

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Λέτσε, υποδέχεται την ουραγό Πορντενόνε και με νίκη εξασφαλίζει τον τίτλο και την απευθείας άνοδο στη Serie A. Η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι ήταν οδηγός σε όλη την διάρκεια της εφετινής κούρσας, ωστόσο τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έφεραν τους διεκδικητές σε απόσταση βολής.

Η Μόντσα καραδοκεί έναν βαθμό πίσω στη δεύτερη θέση, ενώ η Κρεμονέζε περιμένει δώρα από τους αντιπάλους της, καθώς απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή.

Η Λέτσε έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία με 58 γκολ ενεργητικό, ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα με 31 τέρματα παθητικό.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για την αναμέτρηση του «Stadio Ettore Giardiniero», μεταξύ των οποίων το τελικό αποτέλεσμα & goal/no goal, το under/over αγώνα και το σκορ πολλαπλών επιλογών.

Περούτζια-Μόντσα

Την ίδια ώρα στο «Stadio Renato Curi» η Περούτζια θα παίξει το τελευταίο της χαρτί απέννατι στην Μόντσα για την είσοδο της στα playoff, ευελπιστώντας παράλληλα σε νίκη της Πίζα στο Φροζινόνε.

Από την άλλη, η Μόντσα θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για τίτλο, σε περίπτωση που η Λέτσε δεν καταφέρει να επικρατήσει της Πορντενόνε.

Η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το gg/ng + over/under, το ακριβές σκορ και το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι είναι μερικές μόνο από τις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Pamestoixima.gr για την αναμέτρηση.

Κόμο-Κρεμονέζε

Από κει και πέρα, σε ένα μικρό θαύμα ευελπιστεί η Κρεμονέζε. Το σύνολο του Φάμπιο Πέκια θέλει τη νίκη σήμερα απέναντι στην Κόμο και ταυτόχρονα να μην κερδίσουν οι Λέτσε και Μόντσα, ώστε να πάρει τον τίτλο.

Σε περίπτωση νίκης της Λέτσε και απώλειας βαθμών της Μόντσα, η Κρεμονέζε θα ανεβεί απευθείας κατηγορία. Διαφορετικά, θα παλέψει για την άνοδο μέσω των playoff.

Στο κόλπο της απευθείας ανόδου είναι και η Πίζα, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 64 βαθμούς. Η ομάδα του Λούκα Ντ’άντζελο φιλοξενείται στο «Stadio Benito Stirpe» από τη Φροζινόνε.

​​​​​​​Το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 170 στιχηματικές επιλογές για όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής στη Serie B.

Exit mobile version