Αγκαλιά με τον τίτλο η Μίλαν, ιστορικός αγώνας με την Αταλάντα

Εκατοντάδες επιλογές από το Pamestoixima.gr 

11 χρόνια πριν, η Μίλαν κατακτούσε το 18ο και τελευταίο μέχρι σήμερα πρωτάθλημά της. Αναλογικά με τη δυναμική τους, οι ροσονέρι δεν ήταν τόσο ομάδα πρωταθλήματος, όσο ευρωπαϊκή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2000 μέχρι το 2011, σε ένα διάστημα που κατέκτησε 2 Τσάμπιονς Λιγκ και συμμετείχε σε ακόμη έναν τελικό κατέκτησε 3 πρωταθλήματα. Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν.

Με συνδετικό κρίκο της ομάδας του 2011 με αυτή του 2022 τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ιταλίας και στο κατάμεστο Σαν Σίρο το απόγευμα της Κυριακής (19:00) αντιμετωπίζει την Αταλάντα.

Προηγείται με 2 πόντους της Ίντερ τη στιγμή που απομένουν 2 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. Με απλά λόγια, αν οι «ροσονέρι» κερδίσουν τους 2 αγώνες κατακτούν τον 19ο τίτλο της ιστορίας τους.

O συνδετικός τίτλος της σημερινής ομάδας με το προηγούμενο πρωτάθλημα

Σε μεγάλη φόρμα οι ροσονέρι

Η Μίλαν παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα από τις 22 Ιανουαρίου και στα τελευταία 14 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει 9 νίκες και 5 ισοπαλίες. Ο Ράφαελ Λέαο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οδηγεί την Μίλαν με γκολ, ασίστ και ατομικές ενέργειες, ενώ Ολιβιέ Ζιρού και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είναι υγιείς και έτοιμοι να συμβάλουν σε αυτό που δημιουργείται. Ο Τονάλι στη μεσαία γραμμή δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες ισορροπίας μεταξύ άμυνας και επίθεσης ενώ ο κόσμος της Μίλαν στηρίζει μαζικά τις προσπάθειες του συλλόγου στις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι επιλογές του Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima.gr προσφέρει εκατοντάδες επιλογές για τον αγώνα, μεταξύ άλλων για το Goal/No Goal, το Over Under αλλά και συνδυαστικές επιλογές.

Exit mobile version