Match of the day: Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ στις 21:45

Εκατοντάδες επιλογές από το Πάμε Στοίχημα για τον αποψινό αγώνα 

Τα πανηγύρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Λίβερπουλ δεν έχουν ακόμη κοπάσει καθώς ο Γιούγκεν Κλοπ κατέκτησε έναν εκ των τίτλων που του έλειπαν με τους «Reds», ωστόσο το πρωτάθλημα παραμένει μια «ζωντανή υπόθεση» όσο η Σίτι δεν καθαρίζει τον τίτλο. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο πήγε να γίνει ονειρικό, όταν η Γουέστ Χαμ έκανε το 2-0 με την Μάντσεστερ Σίτι, όμως το τελικό 2-2 κράτησε σε θέση οδηγού τους πρωταθλητές. Κόντρα στην Σαουθάμπτον, απόψε, η Λίβερπουλ θέλει να πάρει τη νίκη και να οδηγηθεί στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με κοινή ώρα έναρξης για να μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την Πρέμιερ Λιγκ.

Αήττητη το 2022

14 νίκες, 3 ισοπαλίες και μηδέν ήττες είναι ο απολογισμός της Λίβερπουλ εντός του 2022, που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Στη φετινή σεζόν, η Λίβερπουλ έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια εκτός έδρας πλην ενός, ενώ σε 21 παιχνίδια φέτος έχει κρατήσει το μηδέν. Η Σαουθάπτον έχει απωλέσει 49 βαθμούς από την αρχή της προηγούμενης σεζόν σε αγώνες που προηγήθηκε στο σκορ ενώ στα τελευταία 59 παιχνίδια έχει κρατήσει το μηδέν σε 10. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος επιλογών για τον αγώνα μεταξύ άλλων για το Goal/No Goal, Οver/Under, συνδυαστικές επιλογές και επιλογές σκόρερ.

Ποιοι αναμένεται να αγωνιστούν

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι – Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ, Σαλίσου, Περό – Ρέντμοντ, Γουόρντ-Πράουζ, Ρομέου, Ελιονούσι – Ανταμς, Μπρόγια. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αλισον – Αλεξάντερ-Αρνολντ (Γκόμεζ), Μάτιπ, Κονατέ, Ρόμπερτσον (Τσιμίκας) – Χέντερσον, Τιάγκο Αλκάνταρα (Μίλνερ), Κεϊτά – Ντίας, Ζότα, Μανέ (Φιρμίνο)

Exit mobile version